ΣΕΞ: Πώς ένα απλό ντους μπορεί να εκτοξεύσει την λίμπιντο σας


Δεν έχουμε τίποτα ενάντια στην κρεβατοκάμαρα, είναι ένα τέλειο μέρος για να κάνετε σεξ. Παρόλα αυτά εάν δοκιμάσετε μια νέα τοποθεσία, θα ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Γνωρίζουμε τι σκέφτεστε: Το σεξ στο ντους είναι ένα από αυτά τα πράγματα που ακούγονται πολύ πιο σέξι από ό, τι είναι πραγματικά – όπως το σεξ στην αμμώδη παραλία ή στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Υπάρχουν όμως μερικοί τρόποι που μπορούν να το κάνουν συναρπαστικό και ευχάριστο. 

Κάντε την κατάλληλη προετοιμασία

Η ερωτική εστίαση θα πρέπει να είναι σχετικά με το ότι θα κάνετε μαζί ντους, και όχι μόνο στην ερωτική πράξη. Κάθε φορά που κάνετε μπάνιο μετά νιώθετε αναζωογονημένοι.  Αυτό συμβαίνει επειδή το ζεστό νερό βοηθάει να χαλαρώσετε τους μύες και να ηρεμήσει το συμπαθητικό νευρικό σας σύστημα, το οποίο ελέγχει τις ακούσιες λειτουργίες (όπως η αναπνοή) και την απόκριση της χαλάρωσης. Από την άλλη μεριά εάν το συμπαθητικό νευρικό σας σύστημα δεν είναι σε ηρεμία, καθιστά αδύνατο το σώμα σας να είναι αρκετά χαλαρό για να διεγερθεί σεξουαλικά.

Αφήστε λοιπόν το ζεστό νερό να κάνει τη δουλειά του, πάρτε το χρόνο σας και πλύνετε ένας τον άλλον. Πλύνετε τα μαλλιά του συντρόφου σας, βάλτε του αφρόλουτρο σε όλο το σώμα και κάντε μασάζ. Στο τέλος και οι δυο θα καταλήξετε να απολαμβάνετε το σεξ κάτω από το τρεχούμενο νερό. Κρατήστε απλά το σαπούνι μακριά από τον κόλπο , καθώς μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις όπως βακτηριακή κολπίτιδα.

Μην ξεχάσετε το λιπαντικό

Ένα από τα μειονεκτήματα όταν κάνετε σεξ στο νερό – είτε πρόκειται για ντους, πισίνα ή υδρομασάζ – είναι ότι το νερό μπορεί να μειώσει τη φυσική λίπανση του κόλπου. Όσο πιο ξηρός είναι ο κόλπος σας, τόσο λιγότερη ευχαρίστηση θα νιώσετε και θα μπορούσατε ακόμη και να καταλήξετε να πονάτε. Για να το αποφύγετε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, να έχετε μαζί σας ένα λιπαντικό.

Λάβετε υπόψη την ασφάλεια

Προσέξετε έτσι ώστε να μην γλιστράει το πάτωμα, γιατί το τελευταίο που χρειάζεστε είναι να βρεθείτε στο νοσοκομείο. Επιλέξετε επίσης στάσεις που είναι ασφαλείς, ιδανικά η στάση «στα όρθια» προσφέρεται για το σεξ στο ντους. Δεν χρειάζεται να σηκώσετε το σύντροφό σας από το έδαφος. Κατά κανόνα, βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν πάντα τουλάχιστον τρία πόδια σταθερά στο έδαφος, δηλαδή και τα δύο πόδια του συντρόφου σας και ένα από τα δικά σας.

Το σεξ στο ντους μπορεί να γίνει πραγματικά πολύ διασκεδαστικό, εφόσον είστε χαλαροί και έτοιμοι να το απολαύσετε. Εάν από την άλλη μεριά διαπιστώσετε πως το συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού δεν σας ταιριάζει, υπάρχουν άλλα μέρη που μπορείτε να πειραματιστείτε.

Πηγή: jenny.gr