ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ πώς μπορεί να φτάσει μία γυναίκα σε οργασμό!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει αμερικανική έρευνα που εξετάζει τη γυναικεία σεξουαλικότητα.

Σύμφωνα με τους ερευνητές, μια στις τρεις γυναίκες φτάνει σε οργασμό την ώρα του ύπνου.

Έως την ηλικία των 45 ετών, το 35% των εκπροσώπων του ωραίου φύλου νιώθουν σεξουαλική διέγερση στον ύπνο τους, είτε έχουν άντρα στο πλευρό τους είτε όχι, είτε είναι παντρεμένες, είτε ανύπαντρες.

Η αμερικανική έρευνα που διεξήχθη σε δείγμα έντεκα χιλιάδων ανδρών και γυναικών αποδεικνύει ότι ο νυχτερινός οργασμός είναι γεγονός και σε άνδρες αλλά και σε γυναίκες.

Ερευνητές από το Ινστιτούτο Ερευνών Kinsey έδωσε στους εθελοντές να συμπληρώσουν ειδικά ερωτηματολόγια σχετικά με την σεξουαλικότητά τους, τη σεξουαλική τους ζωή αλλά και τις συνήθειές τους στο κρεβάτι. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας , το 37% των γυναικών ηλικίας έως 50 ετών παραδέχτηκαν ότι φτάνουν αρκετές φορές σε οργασμό στον ύπνο τους.

Η σεξουαλική διέγερση των γυναικών εν ώρα ύπνου ξεκινά από την εφηβεία και συνεχίζεται έως και την πέμπτη δεκαετία της ζωής τους, όπως διευκρινίζουν οι Αμερικανοί επιστήμονες. Και για τους άνδρες, όμως, ισχύει κάτι ανάλογο αν και για το ισχυρό φύλο η κορύφωση στον ύπνο ξεκινά από την εφηβεία και διαρκεί έως την ηλικία των 40 ετών.

Επιπλέον, το 70% των γυναικών έχουν νιώσει οργασμό τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους. Το αντίστοιχο ποσοστό για τους άντρες είναι σαφέστατα υψηλότερο. Η έρευνα απέδειξε ότι, το 83% των ανδρών έχει φτάσει σε κορύφωση στον ύπνο τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, είτε έβλεπε κάποιο πιπεράτο όνειρο, είτε όχι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

8 πράγματα που ΟΛΟΙ οι άντρες θέλουν στο σεξ

ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤPΟΠΗΣ: Δείτε πως είναι ΣΗΜΕΡΑ ο τάφος του Δημήτρη Παπαμιχάηλ!