Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 21/4

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Το πεδίο δράσης σου σήμερα θα είναι το φιλικό σου περιβάλλον καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και ευνοεί αυτό τον τομέα. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο, μπορεί να δημιουργήσει προστριβές μεταξύ σας με αφορμή διαφορές που θα προκύψουν. Απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από τους φίλους σου γιατί δεν είναι τυχαίο το ρητό που λέει πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους!

Σήμερα μπορεί να υπερασπιστείς τους φίλους σου με πάθος καθώς το ταίρι σου μπορεί να δείξει τη δυσαρέσκεια του προς κάποιον που ανήκει στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μπορεί να εκνευριστείς με κάποιον/α που έχεις γνωρίσει πρόσφατα καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως οι στόχοι σας δε συγκλίνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο αναβρασμός στα επαγγελματικά σου θέματα συνεχίζεται καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο επηρεάζει αυτό τον τομέα και φέρνει αλλαγές και συνειδητοποιήσεις. Νωρίς το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου μπορεί να δημιουργήσει ένα αρνητικό κλίμα στη δουλειά και να προκύψουν εντάσεις. Απόφυγε να πάρεις μέρος σε πηγαδάκια και μην ενεργήσεις «κάτω από το τραπέζι» καθώς δεν θα αργήσει να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Κάποιες επαγγελματικές σου αποφάσεις δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και την προσωπική σου ζωή και αυτό δεν θα γίνει αρεστό στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα προσκρούσει πάνω στα επαγγελματικά σου θέματα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και ενισχύει τις τάσεις φυγής που κατά καιρούς σε πιάνουν με αποτέλεσμα να ψάχνεις τρόπο να ξεφύγεις από την καθημερινότητα έστω και νοητά. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο το απόγευμα, σου δημιουργήσει εκνευρισμό και σου εφιστά την προσοχή. Είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντος σου. Εξαιρετικά προσεκτικός/η θα πρέπει να είσαι και κατά τις μετακινήσεις σου καθώς ο εκνευρισμός σου δεν θα σε βοηθήσει.

Το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να σε πάρει και να πάτε μια μεγάλη βόλτα προκειμένου να αδειάσει το μυαλό σου από τις σκέψεις και να μην τα βάλεις μαζί του. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρώτα θα σε εκνευρίσει κάποιος/α και μετά θα διαπιστώσεις πως τελικά σου αρέσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σκέψεις που έχουν κάνει την εμφάνιση τους τις τελευταίες ημέρες σου έχουν προκαλέσει αναστάτωση με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαρείς την ημέρα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο το απόγευμα, θα δημιουργήσει διενέξεις για οικονομικά θέματα. Απόφυγε συζητήσεις με συνεταίρους για οτιδήποτε σχετίζεται με το ταμείο σας γιατί θα χάσεις τη ψυχραιμία σου αλλά και το δίκιο σου.

Ένας καβγάς μπορεί να είναι αφορμή για να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι σου κυριολεκτικά και μεταφορικά! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ίσως είσαι εριστικός/η σε μια νέα γνωριμία και σίγουρα θα την αποθαρρύνεις!

 

ΛΕΩΝ

Το αγαπημένο σου θέμα σήμερα θα είναι οι άλλοι καθώς μέσα από τη δική τους συμπεριφορά θα προσπαθήσεις να καταλάβεις τη γνώμη που έχουν για εσένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και θα κάνει αρκετά σημαντική την άποψη των γύρω σου καθώς θα έχει μεγάλη σημασία για εσένα να είσαι αρεστός/η. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο νωρίς το απόγευμα, θα δημιουργήσει μια αναστάτωση και θα σε κάνει να καταλάβεις πως δε γίνεται να είσαι αρεστός/η σε όλους! Ο μόνος τρόπος να αισθανθείς άνετα σήμερα είναι να είσαι ο εαυτός σου!

Μια διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις αν ρίξεις λάδι στη φωτιά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ενδείκνυται για νέες γνωριμίες καθώς δεν θα είσαι σε φόρμα!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεσαι στη δίνη των υποχρεώσεων, όχι μόνο των δικών σου αλλά και των αγαπημένων σου προσώπων και η Σελήνη από τον Υδροχόο δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις προς το παρόν. Το απόγευμα το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι να ενισχύσεις τον οργανισμό σου ώστε να έχεις ενέργεια. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα σωστής διατροφής ώστε να βοηθήσεις το μυαλό και το σώμα!

Μια βόλτα για περπάτημα με το ταίρι σου το βράδυ θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν θα σου αφήσει χρόνο να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή, οπότε προτίμησε να ξεκουραστείς ώστε να επανέλθεις δριμύτερος/η από αύριο!

 

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σου για ξεκούραση και ενασχόληση με δραστηριότητες που σε ευχαριστούν συνεχίζεται και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Ταύρο το απόγευμα, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και είναι πιθανό να τα βάλεις με κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Προσπάθησε να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου στις ασχολίες που σε ευχαριστούν και όχι σε θέματα που μπορεί να προκύψουν και να σε εκνευρίσουν.

Σήμερα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με το ταίρι σου καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς σου και των αντιδράσεων σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δώσε χρόνο σε μια γνωριμία που θα κάνεις σήμερα ώστε να τη γνωρίσεις καλύτερα και εσύ.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό που έχεις μεγαλύτερη ανάγκη σήμερα είναι να μείνεις σπίτι σου και να χαλαρώσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί  να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο νωρίς το απόγευμα, μπορεί να σου χαλάσει τα σχέδια. Προσπάθησε να μην είσαι εριστικός/η με ανθρώπους της οικογένειας σου καθώς είναι σίγουρο πως θα υπάρξει ένταση. Μη δώσεις αφορμές για καβγάδες και πρόσεξε τον τρόπο που θα εκφράσεις τη διαφωνία σου για κάτι γιατί θα είναι δύσκολο να ξαναφτιάξεις ένα καλό κλίμα μετά.

Η ημέρα δεν ευνοεί θέματα αισθηματικής φύσεως είτε έχεις βρει το ταίρι σου είτε όχι. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην ανησυχείς καθώς αύριο θα έχεις βρει και πάλι την καλή σου διάθεση και θα είσαι σε φόρμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τις προηγούμενες ημέρες έκανες δημόσιες σχέσεις και έμαθες αρκετά νέα για φίλους, γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Άρη από τον Ταύρο, μπορεί να φέρει αψιμαχίες μεταξύ εσένα και συγγενικών σου προσώπων. Η αφορμή μπορεί να είναι ασήμαντη αλλά εσύ θα είσαι αρκετά εκνευρισμένος/η με αποτέλεσμα να παρεξηγήσεις κάτι. Καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η και κατά την οδήγηση καθώς η νευρικότητα σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα.

Προφύλαξε τη σχέση με το ταίρι σου από παρεμβολές τρίτων και μην τσακωθείτε για θέματα που δεν αφορούν εσάς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να μην προχωρήσει αν αφήσεις καλοθελητές να βοηθήσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διευθέτηση των οικονομικών σου υποχρεώσεων εξακολουθεί να είναι το βασικό σου μέλημα και σήμερα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο το απόγευμα, υποδηλώνει πως δεν είναι καλή ημέρα για συμφωνίες και επενδύσεις. Σήμερα ευνοούνται περισσότερο τα έξοδα γι αυτό πρόσεχε και μην κάνεις σπατάλες. Διαφύλαξε αυτά που έχεις και άφησε τα υπόλοιπα για άλλη ημέρα.

Σήμερα μπορεί να θεωρήσεις πως το ταίρι σου είναι σπάταλο/η ή να έχει εκείνο αυτή τη γνώμη για εσένα και να προκύψουν εντάσεις ανάμεσα σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ημέρα δεν ευνοεί νέες γνωριμίες καθώς το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο σε οικονομικά θέματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο σου και θα νιώθεις πως η προσοχή όλων είναι στραμμένη επάνω σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο το απόγευμα, μπορεί να σε κάνει να χάσεις την ψυχραιμία σου ακόμα και για κάτι μικρής σημασίας. Οι συνεργάτες σου και ο/η σύντροφος σου είναι αυτοί που «κινδυνεύουν» περισσότερο. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την εκρηκτική διάθεση σου γιατί θα δημιουργήσεις θέματα σε σχέσεις που δεν σου έχουν δώσει αφορμή για κάτι τέτοιο!

Το ταίρι σου δε θα γλιτώσει από την πολεμοχαρή διάθεση σου αλλά αν το παρακάνεις μπορεί και να μαζέψει βαλίτσες! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου σε κάποιον/α που μόλις γνώρισες ώστε να μην παρεξηγηθείς.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Υδροχόου και σου δημιουργεί μια συναισθηματική δυσφορία καθώς έχεις εγκλωβιστεί στις ανασφάλειες σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Ταύρο το απόγευμα, θα σου φέρει κούραση καθώς οι ανησυχίες σου έχουν δημιουργήσει και σωματική απώλεια ενέργειας. Ασχολήσου με κάτι που σου αρέσει ώστε να βοηθήσεις το μυαλό σου να εστιάσει σε κάτι θετικό!

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να απομακρυνθείς από το ταίρι σου λόγω των σκέψεων που κάνεις. Αν δεν έχει βρει το ταίρι σου μην ξεκινήσεις υποθετικά σενάρια για μια νέα γνωριμία και άφησε τη να σου δείξει τις προθέσεις της.