ΖΩΔΙΑ: Ημερήσιες προβλέψεις για όλους


Δείτε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η προσοχή σου θα στραφεί εξ ολοκλήρου σε επαγγελματικά θέματα καθώς μπορεί να έχεις κάποια εξέλιξη σε κάποιο θέμα που περιμένεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει διεκδικητικό/η με αυτά που πιστεύεις πως σου αξίζουν. Καλό θα ήταν να περιορίσεις το δυναμισμό σου στη δουλειά σήμερα και να κρατήσεις ένα πιο χαμηλό προφίλ αλλιώς μπορεί να παρεξηγηθείς ή να δημιουργηθούν εντάσεις.

Αυτό που επιθυμείς από το ταίρι σου είναι να σταθεί διακριτικά δίπλα σου καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι υπερβάλλων και θα φτάνει και για τους δύο σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία μπορεί να αισθανθεί περίεργα μαζί σου αν ξεκινήσεις να ρωτάς πολλά για εκείνη!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η εξωστρέφεια σου θα είναι παρούσα και σήμερα και θα σε οδηγήσει σε συναντήσεις και συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, υποδηλώνει πως δεν θα σηκώνεις πολλά-πολλά κυρίως όσον αφορά τις απόψεις σου. Είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς αν νιώσεις πως οι απόψεις σου δεν θα γίνουν αρεστές στους γύρω σου. Δε χρειάζεται να εκνευριστείς το μόνο που χρειάζεται είναι να κατανοήσεις πως ο καθένας έχει τη δική του γνώμη και πρέπει να είναι σεβαστή.

Θα ξεκινήσεις μια συζήτηση με το ταίρι σου για να το πείσεις σχετικά με κάποιο θέμα που σας απασχολεί και οι απόψεις σας είναι διαφορετικές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ένας άνθρωπος θα σε βάλει στη διαδικασία να μάθεις περισσότερα για εκείνον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση σου σήμερα δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς κάτι που κρατάς για εσένα δεν θα σε αφήσει να χαλαρώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα φέρει στην επιφάνεια εκδικητικές τάσεις, καχυποψία και θα σε κάνει αρκετά χειριστικό/η με τους γύρω σου. Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσεις με κάθε τρόπο να πετύχεις αυτό που θέλεις είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο αδιαφορώντας για τις συνέπειες. Όμως αυτό σίγουρα θα έχει συνέπειες και θα πρέπει να τις λάβεις υπ΄ όψιν σου.

Σήμερα η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και αν δεν καβγαδίσεις με το ταίρι σου, τότε σίγουρα θα βρεθεί ευνοημένο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σήμερα θα έχεις το χάρισμα να μαγνητίσεις όποιον/α θέλεις για αυτό αξιοποίησε το!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που έχεις ανάγκη σήμερα είναι να κερδίσεις την επιδοκιμασία των ανθρώπων που σέβεσαι και εκτιμάς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, μπορεί να εντείνει την ανάγκη σου για αποδοχή και θα το προσπαθήσεις με κάθε τρόπο. Στην προσπάθεια σου είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις δεν έχουν τόσο δυνατά θεμέλια όσο νόμιζες. Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα και να δεις κάποια σημεία που μπορεί να έχεις κάνει λάθος.

Σήμερα είναι πιθανό να νιώσεις πως χρειάζεσαι μια επανεκκίνηση στη σχέση με το ταίρι σου αλλά ότι και να θέλεις προσπάθησε να το συζητήσεις πριν πάρεις αποφάσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα φέρει αλλαγές στη ζωή σου!

 

 

ΛΕΩΝ

Θέματα της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν άμεσα σήμερα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και σε καλεί να βάλεις μια τάξη σε υποχρεώσεις ρουτίνας, αγγαρείες και εκκρεμότητες που έχεις. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σου προκαλέσει την επιθυμία να τα αφήσεις όλα πίσω σου και να κάνεις ένα restart στη δουλειά, τις υποχρεώσεις σου και οτιδήποτε άλλο κάνεις μέσα στην ημέρα. Μη βιαστείς να ισοπεδώσεις τα πάντα γιατί οι σκέψεις σου είναι προϊόν παρόρμησης και όχι πραγματική ανάγκη.

Σήμερα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα εκνευριστείς εάν το ταίρι σου δε φιλοτιμηθεί να σε βοηθήσει! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου είναι πιθανό να μην παρατηρήσεις καν το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου καθώς θα είσαι προσηλωμένος/η στις δουλειές σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ημέρα σου πηγαίνει πολύ καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερου και θα φροντίσει να ανεβάσει την ενέργεια και τη διάθεση σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα δημιουργήσει κάποια θέματα καθώς μπορεί να νιώσεις πως δεν σε διασκεδάζει τίποτα ή πως οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου δεν σε καταλαβαίνουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις δυσάρεστες σκέψεις να χαλάσουν την ημέρα σου και μάλιστα χωρίς λόγο και εστίασε σε αυτά που έχεις και σε κάνουν να νιώθεις περήφανος/η.

Σήμερα μπορεί να απαιτήσεις κάτι διαφορετικό από τις συνηθισμένες σας ασχολίες από το ταίρι σου καθώς θέλεις να νιώσεις αδρεναλίνη! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου πλησίασε διακριτικά αυτόν/η που σου αρέσει και μην κάνεις αισθητή την παρουσία σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα κάποια οικογενειακά θέματα μπορεί να σε εκνευρίσουν και να χάσεις την υπομονή σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, θα σου προσδώσει αυταρχικές τάσεις με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να υπάρξει συνεννόηση ακόμα και με τους οικείους σου. Είναι πολύ πιθανό να κολλήσεις στη δική σου άποψη και να μη δεχτείς να ακούσεις τίποτε άλλο. Δώσε την ευκαιρία στην οικογένεια σου να κάνετε ένα διάλογο και μην προσπαθήσεις να τους πείσεις πως έχεις δίκιο γιατί μπορεί και να μην έχεις.

Είναι πιθανό να γίνεις πολύ απαιτητικός/η από το ταίρι σου, στην πραγματικότητα όμως ψάχνεις αφορμές για να κάνεις φασαρία. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου ίσως χρειαστεί κάποια θυσία προκειμένου να καταφέρεις να έχεις αυτόν/η που θέλεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαφές σου με τους γύρω σου θα συνεχιστούν και σήμερα καθώς θα είσαι εξωστρεφής και έτοιμος/η για συζήτηση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα επιφέρει ένα φανατισμό με τις απόψεις σου, σε σημείο να μη δέχεσαι πως υπάρχουν και άλλες. Αυτή η αντιμετώπιση σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου με τους γύρω σου γιατί θα γίνεις αρκετά επίμονος/η προκειμένου να τους αλλάξεις γνώμη!

Η ανάγκη σου να επιβάλλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας γι αυτό προσπάθησε να το καταπολεμήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μη γίνεις επίμονος/η με μια νέα γνωριμία και άφησε τη να σου δείξει τις προθέσεις της.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα είσαι ανασφαλής καθώς διάφορες σκέψεις σχετικά με οικονομικά σου θέματα δεν θα σε αφήσουν να βρεις την ηρεμία σου.  Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα ενισχύσει την επιμονή και την πειθώ σου προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Συγκεκριμένα ίσως σκεφτείς να ζητήσεις μια αύξηση στη δουλειά ή να επιτύχεις μια πολύ καλή οικονομική συμφωνία. Οτιδήποτε και αν έχεις κατά νου φρόντισε να το σχεδιάσεις καλά!

Είναι πιθανό να είσαι αρκετά κτητικός/η με το ταίρι σου στην προσπάθεια σου να ηρεμήσεις τις ανασφάλειες σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μην παίξεις «κάτω από το τραπέζι» προκειμένου να έχεις αυτόν/ην που θέλεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική ένταση που θα γίνει αντιληπτή από τους γύρω σου. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια γενικότερη αναστάτωση. Προσπάθησε να μη θίξεις με τη συμπεριφορά σου κάποιο/α αγαπημένο σου πρόσωπο ή κάποιον συνεργάτη σου γιατί η σχέση μπορεί να υποστεί ρήγμα και να μην είναι η ίδια.

Σήμερα θα γίνεις ιδιαίτερα καυστικός/η με το ταίρι σου και δεν θα του αρέσει και τόσο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα φέρει τα πάνω-κάτω στην ημέρα σου καθώς δεν θα είναι εύκολο να τη «διαχειριστείς»!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι ανησυχίες σου θα καταλάβουν το μεγαλύτερο μέρος των σκέψεων σου σήμερα καθώς ακόμα και κάτι που θα ακούσεις θα σου δώσει κίνητρο για να αγχωθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Πλούτωνα, θα σου χαρίσει διεισδυτική ματιά και θα σε βοηθήσει να καταλαβαίνεις από μακριά τις προθέσεις των άλλων. Βέβαια από την άλλη μπορεί να σε κάνει πολύ καχύποπτο/η με όλους με αποτέλεσμα να δημιουργήσεις παρεξηγήσεις.

Σήμερα θα είσαι αρκετά ανήσυχος/η με το ταίρι σου και λίγο ζηλιάρης/α και θα το κάνεις να νιώσει άβολα καθώς δεν το έχεις συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου δώσε βάση στο πρώτο συναίσθημα που θα σου βγάλει μια νέα γνωριμία.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θέλεις να έχεις δίπλα σου τους αγαπημένους σου φίλους καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω αλλά η σύνοδος της με τον Πλούτωνα υποδηλώνει πως θέλεις να τους έχεις δίπλα σου με τους δικούς σου όρους. Δεν θέλεις να σου αρνηθούν τίποτα πόσο μάλλον να σε αμφισβητήσουν καθώς θα το πάρεις πολύ προσωπικά. Μην ανοίξεις τον ασκό του Αιόλου καθώς μετά δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τους κλείσεις! Αν εκμεταλλευτείς σωστά την ενεργεία σου θα καταφέρεις να γίνεις η ψυχή της παρέας και κίνητρο για τους άλλους!
Θα είναι δύσκολο να δεχτείς τη γνώμη από το ταίρι σου αν δε συνάδει με τη δική σου και θα κάνεις τα πάντα για να το μεταπείσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, πρόσεξε μη φανείς πιεστικός/η σε μια γνωριμία που έχει μεσολαβήσει κάποιος/α φίλος/η σου ώστε να μην τον/την εκθέσεις.