Το… τρίο της αγάπης: Έβαλαν στον γάμο τους μία άλλη γυναίκα και πλέον χαίρονται το σeξ όσο ποτέ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα μυστικά της πολυσυντροφικότητας μοιράζεται ένα τρίο από την Αμερική, αποκαλύπτοντας πως ξεπερνά τη ζήλια.

Η 36χρονη Claire Thornhill άνοιξε την καρδιά της για την ιδιόμορφη και αντισυμβατική σχέση της με ένα παντρεμένο ζευγάρι: τον 38χρονο ηθοποιό Justin Rupple και την 39χρονη μεσίτρια Katy Rupple.

Ο Justin, ο οποίος έχει ντουμπλάρει τη φωνή του Ντουέιν Τζόνσον στο franchise «The Fast and the Furious», γνώρισε τη σύζυγό του σε ένα comedy show το 2006, ενώ δεν άργησαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η ρουτίνα ωστόσο φαίνεται πως άρχισε να «σκοτώνει» σιγά σιγά τον έρωτα και τη σχέση τους, με αποτέλεσμα η Katy να πάρει δραστικά μέτρα, αποκαλύπτοντας στον άνδρα της πως ήθελε να βάλει ανάμεσά τους ένα τρίτο πρόσωπο, όχι για να τους χωρίσει, αλλά για να τους… ενώσει!

Εξερευνώντας λοιπόν μια άλλη πτυχή της σεξουαλικότητάς της, αυτήν της bisexual δεν χρειάστηκε και πολλή προσπάθεια για να πείσει τον Justin να εκπληρώσει τη φαντασίωσή της. Ενώ λοιπόν κάποιοι άνδρες ονειρεύονται να πάνε με δύο γυναίκες ταυτόχρονα για μια νύχτα, ο 38χρονος τις έχει και τις δύο κάθε μέρα!

Και κάπως έτσι, ενώ κάμφθηκαν και οι τελευταίες αντιστάσεις και προβληματισμοί, γεννήθηκε το «throuple Ραπλ», αφού ο Justin έφερε στην… παρέα και το κρεβάτι τους την Claire, φίλη του από το κολέγιο.

«Ως ανθρώπινα όντα, είμαστε ικανοί να αγαπάμε πολλά άτομα ταυτόχρονα χωρίς να μειώνεται η αγάπη που αισθανόμαστε για κάποιο από αυτά. Είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που βρήκαμε ο ένας τον άλλον», εκμυστηρεύεται η Claire στη βρετανική Mirror.

Το «τρίο» μοιράζεται επίσης φωτογραφίες και προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητα της polyamorous (πολυσυντροφικής) σχέσης του στο Instagram, δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί, καθώς ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου (σ.σ. ποιος ακριβώς ποιανού, θα σας γελάσουμε).

Αν μάλιστα στα περισσότερα ζευγάρια υπάρχει ζήλεια, σκεφτείτε τι γίνεται σε ένα… τρίο! Καταφέρνει πάντως και την ξεπερνά. Πώς;

«Η ζήλια είναι ένα φυσιολογικό ανθρώπινο συναίσθημα και θα έλεγα ψέματα αν υποστήριζα ότι δεν την αισθανόμαστε ποτέ. Όταν συμβαίνει αυτό, το μοιραζόμαστε κατευθείαν και το συζητάμε σαν ομάδα. Ποτέ δεν αρνούμαστε ότι νιώθουμε κάποιο συναίσθημα», εξομολογείται η 36χρονη.

Όπως και να ‘χει, το ευτυχισμένο «throuple» είναι η απόδειξη ή η εξαίρεση στον κανόνα (όπως το πάρει κανείς) πως στους δύο, όχι απλά τρίτος χωρά και… παραχωρά, αλλά -με τις κατάλληλες προϋπόθέσεις- εκτοξεύει τη σχέση σε άλλο επίπεδο.

Περιπτώσεις… πολυσυντροφικότητας βλέπουν πάντως όλο και πιο συχνά το φως τα τελευταία χρόνια, ενώ και αρκετοί διάσημοι έχουν εκφραστεί υπέρ της. Η 20χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ δήλωσε άλλωστε πρόσφατα «πολυσυντροφική» ενώπιον της μαμάς και της γιαγιάς της στη διαδικτυακή τους εκπομπή, προκαλώντας αίσθηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Thrupples (@thrupples)

Πηγή: hairt