Aπίστευτο: Βρετανός έκανε δεκάδες πλαστικές για να γίνει…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Βρετανός μπλόγκερ και ινφλουένσερ Όλι Λόντον έχει έρθει αντιμέτωπος με σφοδρές κριτικές από τότε που αποφάσισε να υποβληθεί σε πάνω από 10 πλαστικές για να μοιάσει με Νοτιοκορεάτη.

Ο Βρετανός ινφλουένσερ Όλι Λόντον ανέβασε σειρά βίντεο από ένα νοσοκομείο τη Δευτέρα, δείχνοντας τις τελευταίες αλλαγές στην εμφάνισή του.

«Επιτέλους, έγινα Κορεάτης» λέει ο άντρας, καθώς, πλέον, έτσι θέλει να παρουσιάζει τον εαυτό του.

«Γεια σας παιδιά! Είμαι επιτέλους Κορεάτης. Έχω αλλάξει» λέει ο Λόντον σε ένα από τα βίντεο.

Ο ινφλουένσερ παραδέχεται ότι αυτό ίσως “μπερδέψει ορισμένους”.

«Ήμουν παγιδευμένος στο λάθος σώμα… Αλλά επιτέλους είμαι Κορεάτης – Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Και είμαι τόσο, τόσο χαρούμενος» λέει ο Λόντον.

Ο Λόντον, που θέλει να τον αποκαλούν με την προσωπική αντωνυμία “Αυτοί” και όχι “Αυτός” η “Αυτή” αφού θεωρεί ότι έχει και τα δύο φύλα, περιέγραψε τον εαυτό του ως “διαφυλετικό” και ζήτησε να σταματήσει η φοβία των άλλων για τα διαφυλετικά άτομα.

Οι αποκαλύψεις του Λόντον, ωστόσο, δεν προκάλεσαν και πολύ ενθουσιασμό μεταξύ των χρηστών των social media, αφού πολλοί ήταν εκείνοι που άσκησαν κριτική στον ινφλουένσερ επειδή επιχειρεί να αντιμετωπίσει μια εθνικότητα –την Κορεατική– ως περσόνα.

Πολλοί ήταν μάλιστα εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι κάποιος δεν γίνεται Κορεάτης μόνο και μόνο κάνοντας μερικές πλαστικές εγχειρήσεις.

Κάποιοι άλλοι, μάλιστα, κάλεσαν τον Λόντον να ζητήσει βοήθεια, αναφέροντας ότι αυτή του η ανάγκη για “μετάβαση” από Βρετανός σε Κορεάτης ίσως προέρχεται από κάποιο ψυχικό νόσημα.

Ωστόσο, υπήρχαν και άλλοι χρήστες που πήραν το μέρος του Λόντον και ανέφεραν ότι εάν κάποιος μπορεί να παρουσιάσει τον εαυτό του ως “άντρα” ή “γυναίκα” και αναλόγως να κάνει χειρουργικές αλλαγές στο σώμα του, τότε το ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι είναι “διαφυλετικοί”.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η απόφαση του Λόντον να προχωρήσει σε πλαστικές επεμβάσεις, πιθανότατα, ξεκίνησε από μια εμμονή του με τον τραγουδιστή της K-Pop Παρκ Τζιμίν και το πάθος του για την κορεάτικη κουλτούρα.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή: hairt