Η selfie από την Ακρόπολη που έκανε το γύρο του Διαδικτύου – Δείτε γιατί!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για μία ακόμα φορά η απίστευτη δύναμη των κοινωνικών δικτύων ήταν αυτή που χάρισε σε μία οικογένεια τις αναμνήσεις της. 

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της περασμένης Κυριακής όταν ο Άλεξ Πιτροπάκης ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα μία σέλφι μίας τουρίστριας και ενός παιδιού με φόντο τον Παρθενώνα. Από κάτω έγραφε στα αγγλικά: «Βρήκα τη φωτογραφική μηχανή αυτής της μητέρας με τον γιο της που έχει ληφθεί στην Ακρόπολη, στην Αθήνα. Πιστεύω ότι είναι από τη Νέα Υόρκη με βάση τις ρυθμίσεις της κάμερας. Παρακαλώ, προωθήστε την ώστε να τους βρω και να τους δώσω πίσω τη μηχανή τους».

Μέσα σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα, το ποστ στο Facebook είχε πάνω από 2.100 κοινοποιήσεις, έγινε πάνω από 1.000 retweet και η φωτογραφία «γύρισε» επίσης πολύ και στο Instagram. Παράλληλα πολλοί χρήστες επικοινωνούσαν με τον Άλεξ κάνοντας του υποδείξεις που να απευθυνθεί, όπως το Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και το Camerafound.com.

Ένα σχόλιο στο Instagram ήταν αυτό που ξεχώρισε όμως. «Άλεξ, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή είναι η αδελφή μου. Σου έστειλα και μήνυμα στο Facebook με αποδείξεις. Βρίσκεται πράγματι στην Ελλάδα, αλλά δεν ξέρω για πόσο. Προσπαθώ να τη βρω για να επικοινωνήσεις μαζί της μέσω Facebook. Ευχαριστώ πολύ που το πόσταρες!».