Marketstrom: H κρεβατοκάμαρα των ονείρων σας με χαμηλό budget

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


H διαμόρφωση της κρεβατοκάμαράς σας ξεκινάει πάντα από το βασικότερο έπιπλο που δεν είναι άλλο από το κρεβάτι. Στην Marketstrom θα βρείτε όχι μόνο τον σκελετό του κρεβατιού από πολυτελή υλικά αλλά και κρεβάτια με στρώμα, πακέτο σε μία τιμή.

1+1 κρεβάτια με στρώμα σε προσφορές

Τα ξύλινα και τα ντυμένα κρεβάτια είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές στις μέρες μας, λόγω της σταθερότητας και του μοντέρνου design. Επιλέξαμε από την επώνυμη συλλογή δύο σχέδια που θα αγαπήσετε με στρώμα Eco Anatomic με κοκοφοίνικα που ξεκουράζουν το σώμα και ξεκουράζουν.

Υπέρδιπλο κρεβάτι από μελαμίνη και επένδυση ecoleather, πολύ προσεγμένο στην εμφάνιση και στιβαρό. Στην τιμή περιλαμβάνεται και το σετ με τις 10 τάβλες. Το στρώμα είναι κατασκευασμένο από 2 φύλλα κοκοφοίνικα mix. Εγγύηση χαμηλότερης τιμής, από εδώ.

Υπέρδιπλο ντυμένο κρεβάτι με καπιτονέ κεφαλάρι που διατίθεται σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις και είναι έτοιμο να στολίσει την κρεβατοκάμαρά σας. Μπορείτε να το ξεχρεώσετε σε έως 6 άτοκες δόσεις. Το στρώμα προσφέρει ανατομική στήριξη και σας ξεκουράζει μετά από μία δύσκολη μέρα.

Join κρεβατοκάμαρα – Διώνη

Δεν θα μπορούσε να λείπει μία ολοκληρωμένη πρόταση υπνοδωματίου, από τις κρεβατοκάμαρες Join που συνδυάζει μοναδικά ξύλο και ύφασμα. Είναι ελληνικής κατασκευής και διαθέτει δύο χρόνια εγγύηση. Περιλαμβάνει κρεβάτι από ελιά, κομοδίνο, τουαλέτα, καθρέφτη, συρταριέρα ψηλή. Δείτε περισσότερα από εδώ.

Το online κατάστημα της Marketstrom είναι εφοδιασμένο με χιλιάδες κωδικούς που αφορούν ένα και μόνο πράγμα: Έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο σε ένα μοντέρνο δωμάτιο. Πουθενά αλλού δεν θα βρείτε τέτοιες προσφορές!