

Πολλές φορές όταν τηγανίζουμε είναι λογικό η κουζίνα να γεμίζει άσχημες μυρωδιές.
Οι πιο διαδομένες λύσεις είναι το άνιγμα του απορροφητήρα και της μπαλκονόπορτας. Όμως η μυρωδιά βρίσκεται ακόμα εκεί.
Η μυρωδιά του καμμένου λαδιού είναι επίμονη και μπορεί να πάρει ώρες για να φύγει από το χώρο. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να κάψουμε με προσοχή (μέσα σε ένα τασάκι) φλούδες από πατάτα ή φλούδες από πορτοκάλια, λεμόνια και μανταρίνια και να τα αφήσουμε για λίγο στο τραπέζι της κουζίνας. Η μυρωδιά της τηγανίλας θα εξαφανιστεί γρήγορα και εύκολα.
