Συνέντευξη της Αθηνάς Τρανούλη στο PP: «Η μόδα είναι τέχνη και απευθύνεται σε ανθρώπους με συναισθήματα και αξίες»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Αθηνά Τρανούλη είναι η σχεδιάστρια του ομώνυμου οίκου μόδας που μετρά πάνω από 30 χρόνια πορεία στον χώρο της υψηλής ραπτικής στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟ PIRAEUS PRESS

- Απο πότε ξεκίνησε η ενασχόληση σας με τη μόδας;

- Γεννήθηκα μέσα στη μόδα, από τις πρώτες αναμνήσεις που έχω είναι τα υφάσματα, οι δαντέλες, τα περιοδικά και τα σχέδια μόδας στο ατελιέ του πατέρα μου. Ήταν λοιπόν δεδομένο πως θα αγαπήσω τη μόδα και θα ασχοληθώ μετά τις σπουδές μου.

- Θεωρείτε ότι ο Οίκος καινοτομεί και πώς, σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Συνεχίζουμε να ράβουμε στην Ελλάδα κι έτσι διατηρούμε την ποιότητα στα ρούχα μας. Επίσης ψυχολογούμε τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας και μιλάμε μαζί του με ειλικρίνεια. Διαλέγουμε λοιπόν μαζί αυτό που του ταιριάζει ή δημιουργούμε μαζί αυτό που έχει φανταστεί. Σκοπός μας είναι οι πελάτες μας πάντα να φεύγουν με ένα χαμόγελο από το ατελιέ μας.

- Αν μπορούσατε να δώσετε μόνο μία συμβουλή μόδας στις κυρίες, ποια θα ήταν;

Να συμβουλευτούν έστω για μία φορά έναν ειδικό μόδας, ώστε να γνωρίζουν τι τις κολακεύει και τι πρέπει να αποφεύγουν. Επίσης να ακολουθούν τη μόδα, αλλά να έχουν πάντα ένα δικό τους στυλ.

- Ποια είναι τα σχέδια σας για το μέλλον;

Να εμπλουτίσουμε το brand name και με άλλα είδη όπως έγινε και με τα καταστήματα αρωμάτων και να γίνει αναγνωρίσιμο στο εξωτερικό κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει!

- Πώς θα λέγατε ότι έχετε διαφοροποιήσει και εξελίξει την επιχείρηση και το brand, από τότε που αναλάβατε τα ηνία της;

Πολλές φορές το να συνεχίζεις μια επιτυχημένη επιχείρηση σε γεμίζει άγχος… Εγώ έχω πάθος με τον πολιτισμό κι έτσι προχώρησα ένα βήμα παραπάνω, δημιουργώντας το κίνημα Take Me Home, το οποίο αφορά την ενημέρωση των Ελλήνων για την κλοπή των Γλυπτών του Παρθενώνα και την κλεμμένη πολιτιστική μας κληρονομιά και στόχο έχει την επιστροφή στο «σπίτι» τους. Η Μόδα παγκοσμίως πλέον στον σύγχρονο κόσμο ενώνεται με την τέχνη και απευθύνεται σε ανθρώπους με συναισθήματα και αξίες.

Συνεχίζουμε να κάνουμε τις γυναίκες ομορφότερες και να δίνουμε την απαραίτητη πολυτέλεια που χρειάζεται η ζωή μας!