![Google news logo](/images/gnews_logo.png)
![](/wp-content/themes/Newspaper/custom/images/customsocial/bluearrow.png)
Συνήθως όταν τρώμε σε εστιατόρια ως επιδόρπιο μας φέρνουν μους λεμόνι. Πόσο εύκολη είναι να την φτιάξετε στο σπίτι; Πολύ, θα απαντήσουμε εμείς, αρκεί να ακολουθήσετε τα βήματα της παρακάτω συνταγής.
ΥΛΙΚΑ:
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος παγωμένη
- Μισό φλιτζάνι λεμονόκρεμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Σε μίξερ σε μέτρια ταχύτητα χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρει παχύρρευστη μορφή. Προσθέτουμε τη λεμονόκρεμα και ανακατεύουμε καλά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα
![](/wp-content/themes/Newspaper/custom/images/customsocial/bluearrow.png)