Οι top hairstylists των διασήμων δίνουν συμβουλές για τέλεια μαλλιά!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τα ωραία, πλούσια και υγιή μαλλιά λίγες γυναίκες τα έχουν γι’ αυτό και κλέβουν τις εντυπώσεις. Αν τα δικά σου είναι ταλαιπωρημένα από τις βαφές και το πιστολάκι δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις καλύτερες συμβουλές από τους μετρ του είδους.

 

  • -Εφαρμόστε σωστά τη μάσκα μαλλιών γιατί γίνονται πολλά λάθη κατά την εφαρμογή της. Ημάσκα για να δράσει πρέπει να εφαρμόζεται σε νωπά, χτενισμένα μαλλιά, από τις ρίζες έως τις άκρες, για 15 λεπτά! Για καλύτερα αποτελέσματα τυλίξτε τα μαλλιά σας μέσα σε μια ζεστή πετσέτα. Οι ατμοί -από την ζεστή πετσέτα- θα βοηθήσουν την μάσκα να εισχωρήσει καλύτερα. Μετά ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό-κατά προτίμηση-νερό.
  • -Βουρτσίστε σωστά τα μαλλιά σας. Οι κορυφαίοι hairstylists στον κόσμο, μας συμβουλεύουν αρχικά να χτενίζουμε τις άκρες των μαλλιών μας αφού πρώτα τις ψεκάσουμε με ένα μαλακτικό προϊόν και στην συνέχεια να τα χτενίζουμε από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.
  • -Βάλε μία φορά την εβδομάδα λάδι καρύδας. Αφήστε το να δράσει για είκοσι λεπτά. Στη συνέχεια λούστε τα μαλλιά σας με το σαμπουάν σας. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό αφού τα μαλλιά σας θα είναι πιο λεία και πιο λαμπερά από κάθε άλλη φορά.