Bobos Family Radio – Carnival Party για ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Bobos Family Radio – Carnival Party:

Ένα αποκριάτικο πάρτι για όλη την οικογένεια!

Την Κυριακή 10 Μαρτίου από τις 12.00 έως τις 16.00 το Bobos Family Radio σας καλεί σε ένα αποκριάτικο πάρτι για όλη την οικογένεια στο The HUB Events!

Ένα πάρτι διαφορετικό απ’ τα συνηθισμένα, στο οποίο μικροί και μεγάλοι καλούνται να διασκεδάσουν παρέα.

Τα πάρτι του Bobos Family Radio, που ξεκίνησαν εξ αποστάσεως τις ημέρες της καραντίνας, πραγματοποιούνται πλέον δια ζώσης. Σ’ αυτά οι χειραψίες, οι αγκαλιές και τα φιλιά, όχι μόνο δεν απαγορεύονται αλλά επιβάλλονται!

Χορευτικά παιχνίδια, εργαστήριο αποκριάτικων μασκών, σαπουνόφουσκες,  facepainting και διασκεδαστικοί διαγωνισμοί, σας περιμένουν ανάμεσα σε τσουγκρίσματα πορτοκαλάδων και γευστικών cocktails!

Στα decks οι αγαπημένοι συνεργάτες του σταθμού: ο DJ Κωνσταντίνος Πολίτης και ο μουσικός και συγγραφέας Δημήτρης Μπασλάμ.

Φορέστε τα αποκριάτικά σας και ελάτε να γνωριστούμε, να παίξουμε και να χορέψουμε παρέα στους ρυθμούς του Bobos Family Radio!

To Bobos Family Radio είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός του Bobos Arts Festival, ο οποίος απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Με επιλεγμένη μουσική για μικρούς αλλά και μεγάλους και πρωτότυπες εκπαιδευτικές εκπομπές για την τέχνη, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και τις επιστήμες. Ο σταθμός έχει λάβει την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.

EΙΣΙΤΗΡΙΑ

6€ / άτομο

https://shorturl.at/kAJW9

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 10 Μαρτίου, 12:00 - 16:00

The HUB Events

Αλκμήνης 5, Αθήνα

210 3411009

www.bobosartsfestival.com/carnival-party-2024