ΕΚΘΕΣΗ Life in Space την περίοδο των Χριστουγέννων

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


ΕΚΘΕΣΗ

Life in Space

Η Ζωή στο διάστημα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΥΔΗ

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ 

ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Κλείστε το εισιτήριό σας τώρα: www.viva.gr/tickets/theater/children/life-in-space/

Ποιος είπε πως πρέπει να είσαι παιδί για να απολαύσεις τα Χριστούγεννα;

Στην Έκθεση “LIFE IN SPACE” μικροί και μεγάλοι καλούνται να εξερευνήσουν το ταξίδι του ανθρώπου στο διάστημα και να ανακαλύψουν όλες τις διαδραστικές εμπειρίες του SpaceCamp.

Την μεγαλύτερη έκθεση για το διάστημα βίωσαν μέσα σε ένα μήνα 

πάνω από 30.000 θεατές στο Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή

Προλάβετε και εσείς μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2024  την έκθεση «LIFE IN SPACE» (Η Ζωή στο Διάστημα), που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το MARSHALL SPACE FLIGHT CENTER” της NASA, τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA), το “THE U.S. SPACE & ROCKET CENTER” και το SpaceCamp του και τον Ιταλικό Διαστημικό Οργανισμό (ASI).

10 σημαντικοί λόγοι που δεν πρέπει κανείς να χάσει αυτή τη μοναδική έκθεση

τα Χριστούγεννα

  1. Θα γίνεις κι εσύ μέρος στο μαγικό ταξίδι του ανθρώπου στο διάστημα και στην κατάκτησή του.
  2. Θα μάθεις τα μυστικά του σύμπαντος με μοναδικά βιωματικό τρόπο.
  3. Θα δεις τη γη με τα μάτια των αστροναυτών και θα κάνεις ένα μαγικό ταξίδι γύρω από αυτήν.
  4. Θα γνωρίσεις πως έχει κατασκευαστεί ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός και θα ξεναγηθείς μέσα σε αυτόν.
  5. Θα νιώσεις για μια μέρα αστροναύτης. Πως είναι η ζωή των αστροναυτών στο διάστημα και πως βιώνουν την καθημερινότητά τους.
  6. Θα βιώσεις πως η φαντασία έγινε πραγματικότητα. Από την πρώτη έκδοση του βιβλίου επιστημονικής φαντασίας του Ιουλίου Βερν «Από τη Γη στη Σελήνη» μέχρι την προσελήνωση του Apollo.
  7. Θα δεις αυθεντικά  αντικείμενα που έγραψαν την ιστορία τους στην κατάκτηση του διαστήματος.
  8. Θα περάσεις μοναδικές στιγμές γεμάτες γνώση και διασκέδαση.
  9. Και επειδή διανύουμε την πιο φωτεινή περίοδο του χρόνου, το giftshop της έκθεσης Life in Space σε περιμένει για να επιλέξεις τα πιο όμορφα και πρωτότυπα διαστημικάδώρα για τους αγαπημένους σου.
  10. Γιατί το καλύτερο δώρο που μπορείς να προσφέρεις στον εαυτό σου και στα αγαπημένα σου πρόσωπα στις φετινές γιορτές είναι ένα ταξίδι στο διάστημα!

Η ΕΚΘΕΣΗ

Η έκθεση LIFE IN SPACE προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη συναρπαστική ιστορία της κατάκτησης του διαστήματος από τον άνθρωπο, καθώς και όλη την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για το σκοπό αυτό. Μοναδικές κατασκευές, ιστορικά αντικείμενα-εκθέματα και μια εμπειρία εικονικής πραγματικότητας θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους και θα δημιουργήσουν μια αξέχαστη εμπειρία ταξιδιού στο διάστημα.

Περισσότερα από 50 μοναδικά εκθέματα θα σας ταξιδέψουν στην ιστορία των διαστημικών πτήσεων. Αυθεντικά αντικείμενα, αναμνηστικά από τις διάφορες αποστολές και πιστά αντίγραφα σκαφών, μας οδηγούν στα μονοπάτια που ακολούθησαν οι επιστήμονες και οι αστροναύτες, στην πορεία τους προς την επιτυχία. Αυτά περιλαμβάνουν μοντέλα πυραύλων και δορυφόρων, διαστημικές στολές, βράχο από τη σελήνη και μια παρουσίαση του έργου του Αμερικανού –γερμανικής καταγωγής- μηχανικού, Wernher von Braun, που θεωρείται πρωτοπόρος της πυραυλικής και διαστημικής τεχνολογίας.

Μέρος της έκθεσης είναι και το SpaceCamp, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τις ίδιες αισθήσεις που ζουν οι αστροναύτες κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης τους, όπως την απουσία βαρύτητας και την απώλεια του «χωρικού» προσανατολισμού. Επιπλέον, μια νέα ISS VR Platform, φέρνει τους επισκέπτες μέσα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, επιτρέποντας τους να ζήσουν μια εντελώς διαφορετική διάσταση.

Ο ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ - SIMULATORS

Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να αισθανθούν όλα όσα βιώνουν οι αστροναύτες στις διαστημικές αποστολές τους και κατά την διάρκεια της εκπαίδευσή τους.

  • MULTI AXIS TRAINER. Είναι ο προσομοιωτής που χρησιμοποιείται στο SpaceCamp του “THE U.S. SPACE & ROCKET CENTER” της Αλαμπάμα.
  • ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - LAND THE SHUTTLE. Αυτός ο προσομοιωτής σάς δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας ως πιλότος του διαστημικού λεωφορείου.
  • F18 PILOT SIMULATOR. Αυτός είναι ένας προσομοιωτής πτήσης με τρισδιάστατα γραφικά, που προσφέρει μια ρεαλιστική εμπειρία χειρισμού του F18.
  • ΠΕΡΙΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ISS VR PLATFORM. Εδώ θα ανακαλύψετε τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό που βρίσκεται 400 χλμ πάνω από την επιφάνεια της Γης, χρησιμοποιώντας τα ειδικά γυαλιά της εικονικής πραγματικότητας.

Επισκεφτείτε το site της έκθεσης για περισσότερες πληροφορίες

https://lifeinspace.lavris.gr/

Μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους θεατές, 

Ταυτόχρονα εκπαιδευτική και πολύ ψυχαγωγική!

Εισιτήρια από 12 ευρώ.

Εισιτήρια για τους προσομοιωτές: Ανάλογα με τον προσομοιωτή από 3 έως 5 ευρώ.

Ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια: Για πληροφορίες καλέστε το 210 7258510.

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ: Για κρατήσεις καλέστε στο 210 6143021

Προπώληση Εισιτηρίων:  www.viva.gr/tickets/theater/children/life-in-space/

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΥΔΗ

(δίπλα στο Θέατρο Badminton, στάση μετρό Κατεχάκη)

Διοργάνωση:

www.lavris.gr