Flat ή γόβες – πώς να διαλέξετε ψηλοτάκουνα που να ταιριάζουν με το στυλ σας

Woman wearing canvas shoes in office
Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Επιλέξτε τα πιο όμορφα ψηλοτάκουνα παπούτσια που θα αναδείξουν την σιλουέτα σας με τον καλύτερο τρόπο σε κάθε σας outfit!

Flat ή γόβες ταιριάζουν περισσότερο με την δική σας προσωπικότητα και με το δικό σας γούστο;

Η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και αυτό σημαίνει ότι ο τρόπος που ντύνεται μπορεί να διαφέρει εκ διαμέτρου από μια άλλη γυναίκα της ίδιας ηλικίας και του ίδιου οικονομικού υπόβαθρου. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τα γυναικεία υποδήματα σε κάθε γυναίκα. Αν λοιπόν έχετε κάποια ιδέα, έστω και γενική, για το ποιο είναι το στυλ που σας ταιριάζει περισσότερο τότε θα γνωρίζετε πολύ καλά αν είστε μια γυναίκα που μπορεί να φορέσει γόβες ή μια γυναίκα που προτιμά να φοράει flats. Αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία γυναικών, δηλαδή σε αυτές που προτιμούν τις γόβες, τότε ανήκετε στην κατηγορία που θέλει κάθε στιγμή της ημέρας να είναι και να δείχνει θηλυκή. Μπορεί βέβαια να είστε και από τις γυναίκες που αναγκάζονται να φορούν ψηλοτάκουνα λόγω άτυπου ενδυματολογικού κώδικα που έχει η εταιρεία σας. Όπου και αν ανήκετε, καλό θα ήταν να μπείτε στο https://www.epapoutsia.gr/gynaikeia/kleista-papoutsia/goves.html για να βρείτε αυτό τοπ ζευγάρι γόβες που θα δείχνει πιο ωραία τα πόδια σας ή αυτές που θα σας βολέψουν περισσότερο, ιδιαίτερα αν στέκεστε πολλές ώρες όρθια.

Γιατί οι γόβες αποτελούν ένα είδος παπουτσιού που πρέπει όλες οι γυναίκες να φορούν και προτείνεται από ποδολόγους;

Όταν γυναίκες αρχίζουν να μιλούν για την μόδα και ειδικότερα για τα παπούτσια, τότε έρχεται και η στιγμή που θα φτάσουν σε ένα αδιέξοδο, εφόσον πάντα καταλήγουν στην αιώνια ερώτηση. Flats ή γόβες; Τα ψηλοτάκουνα όχι μόνο κάνουν μια γυναίκα να δείχνει πιο θηλυκή αλλά μπορούν κάλλιστα να υποστηρίξουν και την στάση του σώματός της. Αυτό συμβαίνει διότι με το τακούνι υπάρχει η δυνατότητα εξισορρόπησης του βάρους του σώματος και επίσης το τακούνι βοηθά ώστε να μην πατά όλο το πέλμα κάτω άρα και να ελαχιστοποιείται το ποσοστό κούρασης όσο τα φοράμε. Μην νομίζετε ότι όλες οι γόβες ή ακόμα και τα μοκασίνια και γενικότερα τα flats είναι άνετα και βολικά. Μπαίνοντας στο https://www.epapoutsia.gr/gynaikeia/kleista-papoutsia/mokasinia.html θα έχετε την δυνατότητα μέσα από μια τεράστια γκάμα παπουτσιών να βρείτε αυτά που για εσάς είναι ιδανικά όπως αυτά που θα έχουν ενισχυμένη φιάπα ή αυτά που το ύψος του τακουνιού θα είναι το κατάλληλο για το δικό σας πόδι. Ο λόγος λοιπόν που πολύ γιατροί προτείνουν παπούτσια με τακούνι, είναι γιατί δίνουν την δυνατότητα σωστής στάσης του σώματος αλλά και δεν κουράζουν τόσο πολύ όσο τα flats.

Woman wearing classic black high heel toe shoes while posing with a gray leather backpack. Model posing on the street. Elegant outfit. Close up.

Ποιο είναι το musthave παπούτσι για κάθε γυναικεία ντουλάπα;

Αν ακόμη αναρωτιέστε για το ποιο ζευγάρι παπούτσια δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα, τότε σίγουρα είστε γυναίκες που δεν έχετε βρει ακόμα το στυλ σας ή απλά αποφεύγετε το αυτονόητο π[ου δεν είναι άλλο από τις γόβες. Όλες οι γυναίκες οφείλουν να έχουν έστω ένα ζευγάρι μαύρες γόβες στην γκαρνταρόμπα τους έτσι ώστε να βγαίνουν από την δύσκολη θέση κάθε φορά που θα σκέφτονται ότι δεν έχουν κανένα παπούτσι να φορέσουν για ένα επερχόμενο meeting ή ακόμη και για μία επίσκεψη σε ένα φιλικό σπίτι. Οι μαύρες γόβες είναι σίγουρα ένα ζευγάρι που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει, αλλά στην ίδια κατηγορία must have παπουτσιού τείνουν να μπουν και οι κόκκινες γόβες. Αυτό συμβαίνει διότι το κόκκινο χρώμα είναι ακόμη πιο θηλυκό και φορώντας το με ένα total black σύνολο θα κάνετε εμφανίσεις που θα συζητιούνται για πολύ καιρό.