Τέσσερα σημάδια που δείχνουν ότι ο καλός σου είναι έτοιμος για γάμο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν είσαι για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον σύντροφό σου, είναι λογικό να αρχίσεις να σκέφτεσαι το γάμο και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Επειδή όμως οι άνδρες δεν σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο, διάβασε 4 σημάδια που πρέπει να παρατηρήσεις για να πειστείς ότι ο καλός σου θέλει να πάει τη σχέση σας ένα βήμα παρακάτω.

  1. Έχει σταματήσει τα ξενύχτια. Μόλις ένας άντρας συνειδητοποιήσει ότι θέλει να σοβαρευτεί το πρώτο πράγμα που κόβει είναι τις βραδινές εξόδους μέχρι πρωίας, τις εβδομαδιαίες επισκέψεις σε κλαμπ και γενικά ό,τι προδίδει την διάθεσή του να μείνει εργένης. Μπορεί και ο ίδιος να μην το καταλάβει, αλλά αν τον δείτε να προτιμάει ταινία και κινέζικο από την καθιερωμένη έξοδο με τους φίλους τους, μπορείτε να χαμογελάσετε.
  2. Είναι οικονομικά ανεξάρτητος. Το βιολογικό ρολόι των ανδρών χτυπάει διαφορετικά από των γυναικών. Μπορεί να μην ταράζονται όταν περνούν τα 40 αλλά σίγουρα αυτό συμβαίνει αν δεν έχουν αποκατασταθεί οικονομικά μέχρι τότε. Μόλις ένας άνδρας γίνει οικονομικά ανεξάρτητος και νιώσει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις μιας οικογένειας, θα τη θελήσει και περισσότερο.
  3. Ανακάλυψε ότι θέλει να γίνει πατέρας. Τα παιδιά φίλων και συγγενών βοηθούν συνήθως σε αυτή την συνειδητοποίηση. Όταν ο κολλητός του γίνει μπαμπάς, όταν ένα παιδάκι τον φωνάξει θείο για πρώτη φορά, αρχίζει να βλέπει με θετικό μάτι την πατρότητα. Γιατί ένας άντρας πρώτα θα αποφασίσει ότι θέλει να γίνει μπαμπάς και μετά ότι θέλει να παντρευτεί.
  4. Έχει αρχίσει να φέρεται σαν σύζυγος. Ξαφνικά δεν είσαι απλώς το κορίτσι του, αλλά κάτι παραπάνω. Περνάτε περισσότερο χρόνο οι δυό σας, δεν γκρινιάζει όταν πρέπει να επισκεφτείτε τους γονείς σου. Μιλάει για το μέλλον χωρίς να ιδρώνει και όταν σκέφτεται να πάρει καινούργιο αυτοκίνητο σίγουρα αυτό δεν είναι σπορ και διθέσιο.

Πηγή: mothersblog.gr