Το αυτοκίνητο του…Spiderman (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στον κόσμο του αυτοκινήτου, θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα supercars είναι λίγο σαν τους υπερήρωες του σινεμά. Σε ένα βελτιωτικό οίκο στη Σιγκαπούρη, η σχέση supercar-superhero είναι ακόμη πιο στενή.

Η εταιρεία WrapStyle της Σιγκαπούρης έχει ξεκινήσει τη δημιουργία μιας σειράς οχημάτων εμπνευσμένα από τους γνωστούς σε όλους μας υπερήρωες για τους πελάτες της. Πρόσφατα, μετέτρεψε μία McLaren 650S σε… Spiderman. Κάτω από το «περιτύλιγμα» της σίγουρα δεν θα βρείτε τον Peter Parker. Αντ ‘αυτού, η πανίσχυρη McLaren διαθέτει έναν twin-turbo 3.8 lt V8 κινητήρα με απόδοση 641 ίππων. Δεν τη λες και φθηνή, βέβαια, καθώς η τιμή της ξεκινά από 265.000 δολάρια περίπου.

spiderman-mclaren-650s-a640

spiderman-mclaren-650s-b640

Μια ανάρτηση στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook αποκαλύπτει ότι το κατάστημα της Σιγκαπούρης ετοιμάζεται να σχεδιάσει 14 “superhero αυτοκίνητα” συνολικά, μη λέγοντας όμως ποια θα είναι τα επόμενα οκτώ, αφού θέλει να κρατήσει μυστική την “ταυτότητά” τους. Φαίνεται πιθανό πάντως να δούμε πιο σύγχρονους αγαπημένους υπερήρωες, όπως ο Thor, The Flash, Wolverine και Wonder Woman.

Ήδη μέχρι στιγμής η σειρά αυτή περιλαμβάνει τα εξής αυτοκίνητα-υπερήρωες: Superman Mercedes-Benz SLS AMG, Iron Man και Captain America Lamborghini Aventador, Hulk Nissan GT-R και Batman Audi R8

mercedes-sls-amg-superman-640

lambo-aventador-ironman-640

lambo-aventador-captain-america-640

nissan-gtr-hulk-640

πηγή: newsauto.gr