Michalopoulos VAG Group: Όχι απλά ένα ακόμα συνεργείο. Το συνεργείο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


- Εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων VW, Audi, Seat και Skoda.

- Πλήθος υπηρεσιών για αξιόπιστο και αποτελεσματικό service 

…του Σαράντου Ευσταθόπουλου, Εκδότη Piraeus Press

Εδώ το αυτοκίνητο σας θα έχει τον σεβασμό που του αξίζει. Όλα τα αμάξια του VAG Group είναι από τα ομορφότερα και καλύτερα, αρκεί να τα προσέχετε όπως και όσο πρέπει. Στην Michalopoulos VAG Group απολαμβάνετε δωρεάν ελέγχους, εγγυήσεις σε κάθε ανταλλακτικό και φυσικά λύσεις για όλα τα προβλήματα, σε όλα τα μοντέλα.

Πραγματοποιείστε όποτε επιθυμείτε έναν δωρεάν τεχνικό έλεγχο για να γνωρίζετε σε τι κατάσταση και πόσο ασφαλές είναι το όχημα που οδηγάτε. Εάν επιθυμείτε υπάρχει και η δυνατότητα προετοιμασίας ΚΤΕΟ ή λιπαντικός έλεγχος με μηδενικό κόστος. Τι περιμένετε;


Η επιχείρηση αναλαμβάνει επισκευές σασμάν, τόσο χειροκίνητων όσο και αυτόματων, επισκευές μηχανών και οτιδήποτε άλλο μηχανικό προκύψει. Δεν υπάρχει πρόκληση για την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της Michalopoulos VAG Group που να μην είναι ευπρόσδεκτη. Εάν μάλιστα θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στο αυτοκίνητο σας, μπορείτε να προβείτε και σε Tunning με πρόγραμμα OVERLOAD για να εκτοξεύσετε ιπποοδύναμη και παλμούς.

Το υπερσύγχρονο συνεργείο στην Νίκαια προσφέρει άριστες υπηρεσίες επισκευών και συντήρησης για το αυτοκίνητό σας, ενώ μέσω των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ελέγχου και συντήρησης που παρέχονται, καλύπτονται όλα τα στάδια και όλα τα μηχανικά μέρη κινητήρα και αμαξώματος. Τα ανταλλακτικά και λιπαντικά γνωστών κατασκευαστών που χρησιμοποιούναι είναι όλα εγγυημένης υψηλής ποιότητας. Γιαυτό και παρέχονται με 2 χρόνια εγγύηση! Αυτό τα λέει όλα!

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Πλατάνων 21, Νίκαια 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210 4961213