Η «Χούντα» του Instagram επέστρεψε – Διέγραψαν πάλι τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Είναι πλέον εμφανές, ανεξαρτήτως χρωμάτων, κομμάτων, ομάδων και λοιπών διαφορών, ότι η Δικτατορία του Διαδικτύου είναι εδώ και κάνει εμφανή την παρουσία της με τον πιο προκλητικό τρόπο.

«Δε μας αρέσει η άποψή σου… σε εξαφανίζουμε»

Αυτή θα τολμούσαμε να πούμε ότι είναι η τακτική που ακολουθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή social media, τα οποία μέσω αχανών όρων χρήσεων που σχεδόν κανείς δεν τους διαβάζει, ασκούν παγκόσμια εξουσία, με αντζέντα την οποία κανείς μας δε γνωρίζει ποιος αποφασίζει!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ


Η τακτική της φίμωσης είναι γνωστή από αρχαιοτάτων χρόνων και ακολουθήθηκε κατά βάση από απολυταρχικά καθεστώτα.

Την ίδια τακτική φαίνεται να ακολουθεί και το Instagram, το οποίο για δεύτερη φορά διαγραφεί έναν από τους δημοφιλέστερους λογαριασμούς του στην Ελλάδα, αυτόν του διακεκριμένου Βιομηχάνου Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Λογαριασμοί που αριθμούσαν εκατοντάδες χιλιάδες φίλων και ακολούθων του γνωστού επιχειρηματία, διαγράφηκαν σε «μια νύχτα»… λόγω «παραβίασης των κανονισμών»!

Είναι γνωστές οι θέσεις που εκφράζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μια σειρά ζητημάτων, μεταξύ αυτών εθνικά και θρησκευτικά θέματα, θέματα της πανδημίας, θέματα πολιτικής και ασχέτως αν συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς μαζί του, δεν μπορεί κανείς να του αρνηθεί το δικαίωμα στην ελευθερία του λόγου… Πέραν του Instagram όπως φαίνεται!

Ελάχιστοι παγκοσμίως τα έχουν βάλει με τα δημοφιλή social media του κ. Ζούκερμπεργκ.

Πολλοί είναι όμως εκείνοι που πιστεύουν ότι δε θα αργήσει η μέρα που Instagram και Facebook θα λογοδοτήσουν για την πολιτική που ακολουθούν και για τις ενδεχόμενες «παρενέργειές» της σε παγκόσμιο επίπεδο!

Η Ελλάδα, η χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό, θα πρέπει να πρωτοστατήσει κατά της Δικτατορίας των Social Media, όχι μόνο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά για τον κάθε Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για όλους εμάς, για τα παιδιά μας, για τις επόμενες γενιές!

Το φρένο πρέπει να μπει σήμερα, γιατί αύριο θα είναι αργά!