ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: «Στόχος μου είναι η κοινωνική προσφορά κυρίως στις ευπαθείς ομάδες»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


…Άρθρο της Αλεξάνδρας Μυλωνοπούλου, υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Περάματος με τον Γιάννη Λαγουδάκο 

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,

η ώρα της εκλογικής αναμέτρησης πλησιάζει και  είναι κρίσιμη χρονική περίοδος για τη χώρα αλλά και για την πόλη μας, το Πέραμα.

Ανήκουμε στην Β’ Περιφέρεια Πειραιά, στην Δυτική Αττική, όπου σωρεία προβλημάτων ταλανίζουν τους περισσότερους Δήμους και αφορούν προβλήματα αναπτυξιακής πορείας λόγω έλλειψης πόρων για την επίλυση έργων υποδομής, κοινωνικών δικαιωμάτων στην υγεία, την παιδεία και την εργασία.

Το Πέραμα είναι μια πόλη με ταλαιπωρημένους κατοίκους αλλά περήφανους, όπου καθημερινά δίνουν τον αγώνα τους για την επιβίωση και για ένα καλύτερο μέλλον δικό τους αλλά και των παιδιών τους.

Αυτό που έβλεπα από μικρό παιδί  ήταν ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης των κατοίκων της πόλης μας, ακόμη και για την ίδια μου την οικογένεια. Μεγάλωσα λοιπόν με αυτά τα οπτικά ερεθίσματα και αυτά ακόμη εν έτη 2019 εξακολουθούν να υπάρχουν.

Συμμετέχοντας σε αυτές τις εκλογές με το συνδυασμό «ΠΕΡΑΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ»,  με επικεφαλής Δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκο, οραματίζομαι την αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας, εξασφαλίζοντας και υλοποιώντας ουσιαστικά έργα, που ως αξιόπιστος εγγυητής του παρελθόντος είχε χαράξει μια επιτυχημένη πορεία ως τ. Δήμαρχος Περάματος.

Στόχος μου είναι η κοινωνική προσφορά – αλληλεγγύη, κυρίως στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού μέσω του συνδυασμού ( εάν φυσικά εκλεγώ και με στηρίξετε με την ψήφο σας) ή με προσωπικό αγώνα για τη δημιουργία Σωματείου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα για παροχή ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσιών αλληλεγγύης σε κάθε τομέα, σε όλους τους κατοίκους του Περάματος.

Αυτό φυσικά θα επιτευχθεί μέσω χορηγιών και εθελοντικής προσφοράς από άτομα που διακρίνονται για το φιλανθρωπικό τους έργο και τη συμβολή τους στην βελτίωση της καθημερινότητας των νέων και υπερήλικων δημοτών.

Καλώ λοιπόν όλους  εσάς, να στρατευτούμε και να οδηγήσουμε την πόλη μας σε ένα καλύτερο μέλλον , γιατί μας αξίζει και το δικαιούμαστε πέρα από κομματικές και ιδεολογικές διαφορές. Και όπως είχε πει ο σοφός ρήτορας – διδάσκαλος Αριστοτέλης: «ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΗ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΣΟΥ»

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΥ: