ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ: «Ο Πειραιάς θα είναι πραγματικά Νικητής την επόμενη μέρα των εκλογών»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το έργο του τ. Αντιδημάρχου Πρασίνου Πειραιά Γρηγόρη Καψοκόλη αναγνωρίζεται από όλους στον Πειραιά. Στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές έθεσε υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη. 

..Άρθρο του Γρηγόρη Καψοκόλη, υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά με τον Γιάννη Μώραλη 

Μετά από εννέα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Συμβούλιο της πόλης μας στον Πειραιά και με την θητεία μου ως Αντιδήμαρχος το 2012 - 2014 , γνωρίζω πολύ καλά τα θέματα, αλλά και τα προβλήματα της πόλης μου.
Έχω όμως καταλάβει την πρόθεση και το όραμά του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, όπως και την διάθεση να προσφέρει τα μέγιστα στην πόλη μας ο πρώτος σε σταυρούς και εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Ολυμπιακού μας Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως άλλωστε έχει αποδείξει ως και σήμερα.

Τώρα με νέες του δεσμεύσεις όπως μεγάλο και σύγχρονο αθλητικό Κέντρο, κλειστά κολυμβητήρια με δικές του δαπάνες και καινούργιες θέσεις εργασίας. 
Άλλωστε το προσωπικό μου στοίχημα στην τετραετία που έρχεται είναι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Ώστε πραγματικά η επόμενη μέρα να έχει για την πόλη μας έναν πραγματικό Πειραιά Νικητή για όλους μας.