Το Piraeuspress.gr θέση 62 στην Ελλάδα & θέση 106 στην Κύπρο!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το πρώτο τοπικό ενημερωτικό site που σπάει τα στενά όρια της περιφέρειάς του και κοιτά στα μάτια τα μεγάλα ενημερωτικά sites σε Ελλάδα και Κύπρο!
Το Piraeuspress.gr κατεγραψε ένα μοναδικό ρεκόρ αυτές τις μέρες σε ότι έχει να κάνει με τη συνολική του επισκεψιμότητα και την παρουσία του σε Ελλάδα και Κύπρο!
Πιο συγκεκριμένα, βάσει της κατάταξης ALEXA (που χρησιμοποιείται πλέον ευρέως μιας και τα περισσότερα sites είναι πιστοποιημένα), το Piraeuspress.gr βρέθηκε στη θέση 62 πανελλαδικά και στη θέση 106 στην Κύπρο.

piraeuspress alexa 1

piraeuspress alexa 2

Σε αυτήν την κατάταξη περιλαμβάνονται όλοι οι ιστότοποι, από την Google και το Facebook μέχρι ενημερωτικά sites και eshops.

Άρα, όπως αντιλαμβάνεστε, το Piraeuspress.gr πλέον βρίσκεται μεταξύ των 30 κορυφαίων ενημερωτικών sites της Ελλάδας και των 50 της Κύπρου!

Το γεγονός αυτό μας γεμίζει με ακόμα περισσότερες ευθύνες απέναντι στο αναγνωστικό μας κοινό, το οποίο και πρωτίστως ευχαριστούμε που μας έχει επιλέξει για την ενημέρωσή του… με τα παραπάνω θετικά αποτελέσματα για το Piraeuspress.gr!

Ήδη δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές τοσο σε επίπεδο design όσο και σε λειτουργικό επίπεδο, προκειμένου να περάσουμε στην επόμενη μέρα, η οποια έχει πολύ περισσότερες απαιτήσεις!

Η χαρά μας είναι διπλή, γιατί ένα αρχικά τοπικό ενημερωτικό site μετατρέπεται σε ένα μεγάλο γενικό ενημερωτικό site με ιδιαίτερες αναφορές πάντα στα τοπικά νέα του Πειραιά και των Νησιών του Αργοσαρωνικού.

Και αυτή είναι η αρχή, καθώς μια σειρά από άλλα τοπικά sites είναι έτοιμα να κάνουν το μεγάλο άλμα.

piraeuspress top10

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τα:
Cretalive.gr, Thestival.gr, Thebest.gr, Lamiareport.gr, Trikalanews.gr, Flashnews.gr, Cretapost.gr, Patrisnews.com και αρκετά ακόμα.

Το μήνυμα του εκδότη του Piraeuspress.gr Σαράντου Ευσταθόπουλου στο Facebook:

Όταν ξεκινήσαμε το www.piraeuspress.gr την 15/12/2009-με ένα κενό 2 ετών (2011-2012)- δεν περίμενα ότι σήμερα θα βρισκόμαστε στο Νο 62 στην Ελλάδα και στο Νο 106 στην Κύπρο, ξεπερνώντας τους 1.000.000 (πραγματικούς) μοναδικούς επισκέπτες το μήνα Νοέμβριο (google analytics)!

Το τοπικό ενημερωτικό μας site Piraeus Press “έσπασε” τα σύνορα του Πειραιά… και έγινε ένα γενικό-τοπικό ενημερωτικό site !

Και αυτό χάρη στους αναγνώστες του, στους άξιους συνεργάτες και τους καλούς φίλους που έβαλαν και βάζουν πλάτη!

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά…
Ευχαριστώ!