Κορωνοϊός – Σοκ: 51% των νέων περιπτώσεων είναι εμβολιασμένοι, όπως και το 59,6% των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Παγκόσμιο σοκ από το εμβολιασμένο Ισραήλ. Περίπου το 51% των νέων περιπτώσεων είχαν ήδη εμβολιαστεί, όπως και το 59,6% των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση. Ο πρωθυπουργός Naftali Bennett καλεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.

Περίπου 855 νέες περιπτώσεις κοροναιού αναφέρθηκαν στο Ισραήλ την Πέμπτη, το υψηλότερο από τον Μάρτιο, με 1,52% των δοκιμών να επιστρέφουν θετικά, σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας την Παρασκευή το πρωί.

Το Ισραήλ παραμένει ερμητικά κλειστό στους τουρίστες από τον Μάρτιο του 2020. Λάβετε υπόψη σας αυτόν τον παράγοντα.
Η αύξηση των ημερήσιων περιπτώσεων έρχεται μετά από τρεις συνεχόμενες ημέρες όταν υπήρχαν πάνω από 750 περιπτώσεις.
Από αυτούς που μολύνθηκαν, 52 ήταν σε σοβαρή κατάσταση και 17 ήταν σε αναπνευστήρες. Ο αριθμός των νεκρών ανήλθε σε 6.443.
Περίπου το 51% των νέων περιπτώσεων είχαν ήδη εμβολιαστεί, όπως και το 59,6% των ασθενών σε σοβαρή κατάσταση!!!
Υπό το φως της αυξανόμενης επιδημίας, ο πρωθυπουργός Naftali Bennett θα πραγματοποιήσει έκτακτη συνάντηση με υπουργούς και εμπειρογνώμονες από τα υπουργεία Υγείας, Άμυνας, Δημόσιας Ασφάλειας, Οικονομικών, Μεταφορών και Οικονομίας στις 2 μ.μ. την Παρασκευή.

Την Πέμπτη, ο Bennett ανακοίνωσε το “Happy Badge”, ένα περίγραμμα για τη διεξαγωγή μαζικών συγκεντρώσεων, σε μια προσπάθεια να επιβραδυνθούν τα ποσοστά μόλυνσης.
Από την Τετάρτη, η πρόσβαση σε γάμους και παρόμοιες εκδηλώσεις με περισσότερους από 100 επισκέπτες θα επιτρέπεται σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί, ανακτηθεί ή κατέχουν πρόσφατο αρνητικό τεστ κοροναϊού, ανέφεραν ο Bennett, η υπουργός Οικονομίας Orna Barbivay και ο υπουργός Υγείας Nitzan Horowitzσε κοινή δήλωση.
Το νέο σύστημα θα ισχύει μόνο για εσωτερικές συγκεντρώσεις όπου σερβίρονται φαγητά και ποτά και οι άνθρωποι είναι καθήμενοι και όρθιοι. Δεν θα υπάρχει όριο στους συμμετέχοντες και οι άνθρωποι θα πρέπει να φορούν μάσκες