Λάμπης Ευαγγελάτος: Ο άγνωστος γιος του Νίκου Ευαγγελάτου

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Γιος Νίκου Ευαγγελάτου: Πρόκειται για το μεγάλο γιο του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο Λάμπης Ευαγγελάτος είναι πολύ ταλαντούχος. Αυτό, διότι ο ίδιος είναι μουσικός, καθώς γνωρίζει να παίζει κιθάρα. Ο Λάμπης δεν αποτελεί γιο του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου. Μητέρα του είναι η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου. Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι θυμούνται πως ο δημοσιογράφος, Νίκος Ευαγγελάτος και η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου είχαν αποτελέσει ζευγάρι κατά το παρελθόν. Μάλιστα, ο Λάμπης αποτέλεσε τον καρπό του έρωτά τους.

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος αποφάσισε πρόσφατα να πόσταρει βίντεο στο instastory του. Εκεί, ο Λάμπης φαίνεται σε διάφορα βιντεάκια μικρού μήκους να παίζει ηλεκτρική κιθάρα. Μάλιστα, όπως μπορεί να διακρίνει κανείς πολύ εύκολα, ο Λάμπης παίζει επιτυχημένα, την κιθάρα του.

Ο Λάμπης βρίσκεται πλέον στην ηλικία των 24 ετών. Ο γιος του πρώην ζευγαριού δημοσιογράφων (σ.σ. και η μητέρα του είναι δημοσιογράφος) έχει ταλέντο στη μουσική. Παρακάτω βρίσκεται σχετικό υλικό και όπως θα δείτε παίζει, με μεγάλη άνεση την κιθάρα του.