

Η ισορροπημένη διατροφή δεν ωφελεί μόνο τη σιλουέτα, αλλά και τον εγκέφαλο.
Πολυάριθμες μελέτες έχουν καταλήξει σε συμπεράσματα που συγκλίνουν ότι οι παρακάτω τροφές είναι ευεργετικές για τον εγκέφαλο, καθώς τον διατηρούν σε εγρήγορση και συμβάλλουν στην πρόληψη νευροεκφυλιστικών παθήσεων:
Σολομός: Είναι πλούσιος σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία, σύμφωνα με μελέτες, βοηθούν στη μείωση του κινδύνου καρδιαγγειακής νόσου, συμβάλλουν στη βελτίωση της μνήμης και της γνωστικής απόδοσης και στην καταπολέμηση της κατάθλιψης.
