Αυτός είναι ο… κλώνος του Ομπάμα! (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


"Ποιον μου θυμίζει, ποιον μου θυμίζει...". Ενα ερώτημα που συχνά μας ταλαιπωρεί όταν βλέπουμε κάποια γνωστή φυσιογνωμία, χωρίς να μπορούμε να εντοπίσουμε γιατί μας είναι τόσο οικεία.

Στην περίπτωση του Ilham Anas, ενός 40χρονου από τη Τζακάρτα της Ινδονησίας, αυτό δεν ισχύει, αφού όποιος και να τον δει σκέφτεται κατευθείαν τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα.

Η εκπληκτική τους ομοιότητα έχει ως αποτέλεσμα ο 40χρονος να είναι σαν κλώνος του Ομπάμα. Αυτό του επιτρέπει να ταξιδεύει ανά τον κόσμο και να βγάζει αρκετά χρήματα για να ζήσει την οικογένειά του.

Όπως αναφέρει ο Anas πάντως, "Είμαι πολύ προσεκτικός για τις δουλειές που αναλαμβάνω. Απορρίπτω οτιδήποτε που πιστεύω ότι θα μπορούσε να έρθει σε σύγκρουση με το αληθινό πρόσωπο του Ομπάμα ή που θα μπορούσε να φανεί άσχημο". Ο "σωσίας" του Αμερικανού προέδρου ομολογεί ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ στη ζωή του τον πραγματικό Ομπάμα, τον οποίο έχει και είδωλο, αλλά επιμένει ότι θα φροντίσει να αρπάξει την παραμικρή ευκαιρία του εμφανιστεί για να τον γνωρίσει από κοντά.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Πηγή: parapolitika.gr