Η πιο αποτυχημένη πρόταση γάμου – Της έδωσε δαχτυλίδι με γλειφιτζούρι, του έδωσε χαστούκι (βίντεο)


Η σκηνή μεταδόθηκε και σε γιγαντοοθόνη γηπέδου μπέιζμπολ!

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η πρόταση γάμου που έκανε ένας άνδρας σε αγώνα του πρωταθλήματος μπέιζμπολ στις ΗΠΑ καθώς επέλεξε να ρωτήσει «θα με παντρευτείς;» δίνοντας στη σύντροφό του δαχτυλίδι με γλειφιτζούρι.

Η πρόταση γάμου είχε ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τον άνδρα καθώς οι υπεύθυνοι του σταδιού στον οποίο διεξαγόταν ο αγώνας των Toronto Blue Jays με τους Boston Red Sox Major το περασμένο Σαββατοκύριακο, εντόπισαν το ζευγάρι και έχοντας την εντύπωση ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά, αποφάσισαν να την μεταδώσουν στην γιγαντοοθόνη.

Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν τελείως διαφορετικά. Αρχικά ο άνδρας σταμάτησε την κοπέλα του την ώρα που κατέβαινε τα σκαλιά, τη φίλησε, της είπε «σε αγαπώ» και γονάτισε για να προχωρήσει στην πρόταση γάμου.

Η επόμενη κίνηση, όμως, του υποψήφιου γαμπρού αποδείχθηκε καταστροφική καθώς στο μαύρο κουτί που έβγαλε από την τσέπη του βρισκόταν μέσα ένα δαχτυλίδι με γλειφιτζούρι.

Στη θέα του συγκεκριμένου δαχτυλιδιού η νεαρή κοπέλα χαστούκισε τον σύντροφό της λέγοντάς του «τι σκ@@@ συμβαίνει μαζί σου;» ενώ τον «έλουσε» και με το ποτό που κρατούσε στα χέρια της.

@canadianpartylife Shes said yes😍 #proposal #jays #toronto #foryourpage #fyp #baseball ♬ original sound – Canadianpartylife