

Κάθε άλλο παρά την... πρωταγωνίστρια βλέπουμε σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του «50 Αποχρώσεις Του Γκρι», όπως αποκάλυψε η ίδια!
«Υπάρχει ένα κοντινό την ώρα που χτυπάει τα οπίσθιά μου με την ζώνη. Αυτά δεν είναι τα οπίσθιά μου, γιατί εγώ δεν ήθελα να με χτυπήσει με την ζώνη», εξομολογήθηκε η Ντακότα Τζόνσον στην εφημερίδα «Daily Star», αναφερόμενη στην σκηνή με την οποία κορυφώνεται το φιλμ.
Το ποιά πήρε τον ρόλο «οπίσθια της Αναστάζια - Ντακότα» δεν μας το είπε η 25χρονη ηθοποιός, η οποία πρόσθεσε ότι η αγαπημένη της σκηνή είναι η στιγμή που η άβγαλτη φοιτήτρια χάνει την αγνώτητά της από τον κ. Γκρέι.
Πάντως, η αποκάλυψη της πρωταγωνίστριας έφερε νέα... μουρμούρα, μετά τα παράπονα πολλών ότι η ταινία δεν ανταποκρίνεται σε μεγάλο βαθμό στα του βιβλίου.
Πηγή: socialista.com.cy
