Οργή για τον γαμπρό που έφτασε στην εκκλησία με… φέρετρο που κουβαλούσαν οι φίλοι του (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Κάποιοι χαρακτήρισαν την ιδέα αιτία διαζυγίου.

Πολλά μπορεί να σκαρφιστεί για τη γαμήλια τελετή ο άνθρωπος που ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok ξεπερνάει κάθε φαντασία. Ο γαμπρός αποφάσισε να δώσει άλλη διάσταση στη φράση «μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος» και έφτασε στον γάμο μέσα σε φέρετρο! Και όχι μόνο ήταν… σε οριζόντια θέση αλλά είχε βάλει να τον κουβαλούν οι φίλοι του.

Η μακάβρια ιδέα βιντεοσκοπήθηκε από έναν καλεσμένο πριν αναρτηθεί στο TikTok, όπου έγινε viral. Και μπορεί ο γαμπρός να περίμενε διθυραμβικά σχόλια για την ιδέα του, αλλά οι αντιδράσεις ήταν πολλές. «Είναι κηδεία; Όχι, έτσι αποφάσισε ο φίλος μου να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας», έγραψε ο χρήστης tobz88 στη λεζάντα του βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 8 εκατομμύρια προβολές.

@tobz88 Tell me you’re dramatic without telling me you’re dramatic. #wedding #walkingdowntheaisle #areyoukiddingme #getthefucouttahere #tildeathdouspart ♬ Rest In Peace - Dorothy

Τα πλάνα δείχνουν μια νεκροφόρα να πλησιάζει στον χώρο που είναι προγραμματισμένος ο γάμος. Δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες, φίλοι του γαμπρού, βγάζουν το φέρετρο από το αυτοκίνητο και το κουβαλούν μέχρι τον αυτοσχέδιο βωμό. Κάποιοι καλεσμένοι φαίνονται απορημένοι, άλλοι γελάνε. Λίγο αργότερα ο γαμπρός πετάγεται από το φέρετρο και περιμένει να έρθει η γυναίκα του. «Πες μου ότι είσαι δραματικός χωρίς να μου πεις ότι είσαι δραματικός» έγραψε ο άνθρωπος που ανέβασε το βίντεο στο TikTok. Το όνομα του γαμπρού δεν αποκαλύφθηκε.

Όσοι είδαν το βίντεο αντέδρασαν χαρακτηρίζοντας την ιδέα του γαμπρού «ασέβεια». «Θα ακύρωνα τον γάμο» είπε ένας χρήστης, ενώ άλλος χαρακτήρισε το φέρετρο αιτία διαζυγίου. Κάποιοι παρατήρησαν πόσο άβολα ένιωσαν οι καλεσμένοι, ενώ αρκετοί είχαν απορία πώς αντέδρασε η νύφη. «Πρέπει να τη δω οπωσδήποτε γιατί αν δεν είναι το ίδιο δραματική με εκείνον, τότε δεν έχει νόημα!».