Ουκρανία: Μάγισσες κάνουν τελετές για να ρίξουν τον Πούτιν – Ποιος τις κάλεσε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πόλεμος στην Ουκρανία διανύει την 35η μέρα και στη μάχη κατά των Ρώσων και του Βλαντιμίρ Πούτιν ρίχνονται και οι… «μάγισσες».

Μια ομάδα «μαγισσών» στην Ουκρανία είναι έτοιμη να πραγματοποιήσει ένα ειδικό τελετουργικό τριών σταδίων για να τιμωρήσει και να εκδιώξει τον Ρώσο πρόεδρο, αναφέρει το theweek.in.

Ένα κατάστημα με προϊόντα αποκρυφισμού, παγανισμού και τελετών στο Κίεβο, το Witch Cauldron εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι οι «μάγισσες» θα πραγματοποιήσουν την τελετουργία σε συνεργασία με τους ξένους συνεργάτες τους.

«Στις 31 Μαρτίου, την 29η σεληνιακή ημέρα, την ημέρα της διαφθοράς και της κατάρας, εμείς, οι μάγισσες της Ουκρανίας, σε συνεργασία με ξένους εταίρους, θα εκτελέσουμε μια τελετουργία τιμωρίας του εχθρού του ουκρανικού λαού – του Βλαντιμίρ Πούτιν», ανέφερε η δήλωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το πρώτο μέρος του τελετουργικού θα πραγματοποιηθεί στον «τόπο της εξουσίας» της Ουκρανίας, μια προφανής αναφορά στο βουνό Bald έξω από το Κίεβο. Το δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί σε μια απροσδιόριστη «σλαβική χώρα» με τη βοήθεια ξένων μαγισσών.

Το τελετουργικό αναμένεται να ολοκληρωθεί με τη δημιουργία ενός «πέτρινου σάκου» για τον πρόεδρο της Ρωσίας, ο οποίος υποτίθεται ότι θα αντιμετωπίσει «απομόνωση, εκδίωξη από την εξουσία και απώλεια υποστήριξης από τον στενό κύκλο», ανέφερε το Russia Today, επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων UNIAN.

Σύμβουλος του Ζελένσκι κάλεσε τις «μάγισσες»

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η τελετή αυτή γίνεται μετά από έκκληση που έκανε ο σύμβουλος του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, Ολικσέι Αρέστοβιτς στις 22 Μαρτίου.

Τότε λοιπόν, οι Ουκρανοί είχαν κάνει αντεπίθεση για το αεροδρόμιο Νικολάεφ και στην ανάρτησή του στο Facebook, τις καλούσε να συνεχίσουν αυτό που κάνουν.

Ένας εκπρόσωπος της αποκρυφιστικής κοινότητας της Ουκρανίας, ζήτησε από όσους δεν είναι να συμμετέχουν στις τελετές, να μην προσπαθήσουν να βρουν τα μέρη που θα γίνουν, προκειμένου να μην χαλάσουν το… τελετουργικό.