Ο ηθοποιός εξήγησε γιατί δεν βλέπει τηλεόραση και γιατί δεν ασχολείται συνειδητά με όλα όσα συμβαίνουν γύρω του
Εδώ και πολλά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος απέχει συνειδητά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από 14 χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω του την υποκριτική και να μετακομίσει μόνιμα στην Καλαμάτα, όπου καλλιεργεί τη γη των προγόνων του.
«Απλώς νοσταλγώ κάποιους ανθρώπους που είχαμε φιλία από εκείνα τα χρόνια. Όλα τα άλλα πέρασαν και είναι απλές αναμνήσεις», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Είμαι στην Καλαμάτα και ασχολούμαι με την πατρική γη. Δεν με ενδιαφέρουν ούτε το θέατρο ούτε η τηλεόραση και η ζωή μου είναι σε άλλο στάδιο από αυτό που ζούσα έως τότε που πήρα την απόφαση να αποσυρθώ».
Για το κίνημα #MeToo
Σε άλλο σημείο αποκάλυψε πως δεν βλέπει καθόλου τηλεόραση και την ανοίγει μόνο για να μάθει τις αθλητικές ειδήσεις.
«Δεν ασχολούμαι καθόλου με όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Ζω σε έναν άλλο κόσμο πολύ πιο ήρεμο. Δεν θέλω να ξέρω τι γίνεται γύρω μου. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος με τα λίγα και τα απλά της ζωής», είπε ο ηθοποιός.
















































