Μεταμόρφωση σοκ: Η Αντζελίνα Τζολί έγινε ξανθιά και…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θριάμβευσε στα Όσκαρ της προηγούμενης εβδομάδας, και τώρα είναι έτοιμη να μας καταπλήξει με το νέο της εγχείρημα, το οποίο έρχεται κατευθείαν από το σύμπαν της Μάρβελ. Ο λόγος για την Κλόε Ζάο, η οποία κέρδισε το Όσκαρ σκηνοθεσίας για το Nomadland, και τώρα, αφήνει πίσω της το indie στοιχείο και καταπιάνεται με σούπερ ήρωες.

Η ταλαντούχα Κλόε λοιπόν, είναι η σκηνοθέτιδα του νέου, φιλόδοξου πονήματος της Μάρβελ, Eternals, στο οποίο πρωταγωνιστούν ηχηρά ονόματα του Hollywood, ανάμεσα στα οποία και η Αντζελίνα Τζολί.

H διάσημη ηθοποιός, θα υποδυθεί την Θένα, για την οποία δυστυχώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα, μιας και η υπόθεση της ταινίας, αλλά και ο ρόλος του κάθε ηθοποιού, κρατώνται ως επτασφράγιστο μυστικό.

Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι η Τζολί έγινε ξανθιά, για τις ανάγκες της ταινίας φυσικά, λουκ που της πηγαίνει ιδιαίτερα, όπως και ό,τι έχει τολμήσει γενικότερα στην εμφάνισή της.

Όπως μαθαίνουμε, μέσα από τους Eternals, μας συστήνεται μία νέα γενιά σούπερ ηρώων, ενώ πλάι στην Τζολί θα δούμε τη Σάλμα Χάγιεκ και τους πρωταγωνιστές του Game of Thrones, Ρίτσαρντ Μάντεν και Κιτ Χάρινγκτον.

Πηγή: womantoc