Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής της Νταϊάνα – «Όταν σκοτώθηκε ήταν…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ατύχημα της Νταϊάνα: Ο ιατροδικαστής της πριγκίπισσας Νταϊάνας συγκλονίζει με τις δηλώσεις του. Αυτές έχουν να κάνουν, με την περίοδο που σκοτώθηκε.

Μια αινιγματική δήλωση γιατρού που εξέτασε τη σορό της πριγκίπισσας Νταϊάνα έρχεται να βάλει φωτιά στις φήμες περί εγκυμοσύνης της πριγκίπισσας Νταϊάνα την εποχή του φονικού τροχαίου.

Ατύχημα της Νταϊάνα: Οι απόψεις διίστανται για το θάνατό της

Έχουν περάσει 24 χρόνια από το μοιραίο τροχαίο στο Παρίσι. Αυτό στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Υπάρχουν εκείνοι που υποστηρίζουν ότι δολοφονήθηκε και πολλοί που πιστεύουν ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος την εποχή του μοιραίου τροχαίου.

Ο διακεκριμένος παθολόγος Dr Richard Shepherd, που επανεξέτασε τη σορό της πριγκίπισσας Νταϊάνα για την επίσημη έρευνα για τον θάνατό της, δίνει μια αινιγματική απάντηση.

Η αινιγματική δήλωση για εγκυμοσύνη της Νταϊάνα:

Μίλησε ανοιχτά στην Daily Mail. Η θεωρία πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος όταν πέθανε υποστηρίχτηκε και από τον πατέρα του Ντόντι Αλ Φαγέντ.

Υπόθεση πριγκίπισσας Νταϊάνα: Τι αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής της;

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είπε στον Μοχάμεντ Αλ Φαγέντ πως είναι έγκυος λίγο πριν από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι τον Αύγουστο του 1997.

Παθολογικά δεν υπήρχαν στοιχεία πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος. Αλλά μερικές γυναίκες λένε ότι ξέρουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν μία από αυτές;

Ατύχημα της Νταϊάνα: Οι τοποθέτηση ενός δημοσιογράφου και ενός επιστήμονα

Το 2007 ένας Γάλλος δημοσιογράφος υποστήριξε ότι η πριγκίπισσα Ντι ήταν «σχεδόν σίγουρα» 9 με 10 εβδομάδων έγκυος όταν σημειώθηκε το φονικό τροχαίο.

Ο Dr Shepherd όμως εναντιώνεται πλέον δημόσια στις φήμες. Τουλάχιστον από βιολογική άποψη. «Παθολογικά δεν υπήρχαν στοιχεία πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν έγκυος. Αλλά μερικές γυναίκες λένε ότι ξέρουν πως είναι έγκυες από τη στιγμή της σύλληψης. Ήταν μία από αυτές; Μακάρι να μπορούσα να πω ότι θα πέθαινε ό,τι και αν συνέβαινε, αλλά η αλήθεια είναι πως αν φορούσε ζώνη ασφαλείας θα ήταν στους γάμους του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι. Θα είχε γλιτώσει με ένα μαυρισμένο μάτι ή ένα σπασμένο χέρι αλλά τίποτα περισσότερο. Έπεσε μπροστά με βάρος 1,5 ελέφαντα και το ανθρώπινο σώμα δεν είναι σχεδιασμένο να αντέχει τέτοιες δυνάμεις».

Πηγή: enimerotiko