ΣΟΚ: Απόπειρα αυτοκτονίας για πασίγνωστη τραγουδίστρια – Η συγκλονιστική ανακοίνωση στο facebook

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε το βράδυ της Κυριακής η διάσημη τραγουδίστρια από την Ιρλανδία, Sinead O’Connor. Η ίδια μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο facebook ανακοίνωσε σε φίλους και θαυμαστές τους λόγους που την οδηγούν στο απονενοημένο διάβημα.

Η Ο’ Connor, η οποία έγινε γνωστή σε όλον τον πλανήτη με το κομμάτι «Nothing Compares 2 u», σε προηγούμενες αναρτήσεις της, αναφέρθηκε στη διαμάχη με τον σύζυγό της Donal Lunny, αναφορικά με τον γιο τους, Shane, τον οποίο δεν της επιτρέπουν να δει ακόμα κι όταν είναι άρρωστος. Στη συνέχεια εξομολογήθηκε πως βρίσκεται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου δίνοντας άλλο όνομα και ότι έχει πάρει «μια υπερβολική δόση».

Ο ιρλανδικός οργανισμός ειδήσεων Breaking News επιβεβαίωσε ότι η διάσημη τραγουδίστρια είναι σώα και της παρέχεται φαρμακευτική περίθαλψη, ωστόσο οι αστυνομικές αρχές δεν έχουν εκδόσει ακόμα επίσημη ανακοίνωση.

Στο επίμαχο post στο facebook έγραψε:

««Υπάρχουν τόσα πολλά που περιμένουν από μια γυναίκα να αντέξει.Οι τελευταίες δύο νύχτες με αποτελείωσαν. Έχω πάρει υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσω το σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου. Είμαι τόσο φρικτό άτομο και τόσο κακή μητέρα, που έμεινα μόνη μου. Χρειάζομαι ένα νέο σπίτι, μια καινούργια ζωή, μια νέα δουλειά. Η μουσική με ξεπέρασε. Αυτή μου το έκανε αυτό. Με κατέστησε αόρατη και δολοφόνησε την ψυχή μου. Έχασα τα πάντα: Tην δουλειά μου, το σπίτι μου, τους γιους μου, τη μήτρα μου, τα μεγαλύτερα παιδιά μου, την ταυτότητα μου. Δεν θα ξαναφάω χριστουγεννιάτικο δείπνο ποτέ ξανά μαζί τους. Με έσπρωξαν σε μια γωνία και πλέον δεν έχω τίποτα».

Sinead O'Connor

Πηγή: peoplegreece.com