Διέρρευσαν 4 επεισόδια από τη νέα σεζόν του Game Of Thrones

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το Game Of Thrones είναι η πιο επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών. Είναι, όμως, και η σειρά που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ πειρατείας στο Διαδίκτυο.

Τι κι αν οι συντελεστές της πήραν αυστηρά μέτρα για να περιορίσουν τις όποιες ζημιές, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου διέρρευσαν τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της πολυαναμενόμενης 5ης σεζόν και μάλιστα λίγες ώρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

Αμέσως επικράτησε πανικός και χιλιάδες φανατικοί της σειράς έσπευσαν να κατεβάσουν μέσω torrents τα νέα «καυτά» επεισόδια.

Οπως όλα δείχνουν τα επεισόδια αυτά προέρχονται από ειδική screener έκδοση που απεστάλη σε κριτικούς συνεπώς η... δουλειά έγινε εκ των έσω.

Τα επεισόδια που διέρρευσαν είναι ποιότητας 480p, που ισοδυναμεί με εκείνη της τυπικής τηλεόρασης, ενώ φέρουν και θολό υδατογράφημα (watermark). Η σειρά προβάλλεται συνήθως σε 720p ή 1080p μέσω HBO.

Ο φερόμενος ως υπαίτιος της διαρροής επισήμανε σε ένα ιδιωτικό torrent tracker πως το τέταρτο επεισόδιο θα είναι και το τελευταίο ανέβασμα, ενώ «απείλησε» ότι μπορεί να έρθουν περισσότερα στο επόμενο διάστημα.

Αγνωστο το πώς θα κινηθεί η HBO από εδώ και στο εξής.

Πηγή: parapolitika.gr