Δραματικές στιγμές για την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τη στιγμή που η 21χρονη κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον νοσηλεύεται σε κώμα, όλο και περισσότερες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για το τι συνέβη λίγες ημέρες πριν βρεθεί αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της.

Το τελευταίο νέο, είναι πως η Μπόμπι Κριστίνα μόλις τέσσερις ημέρες πριν πέσει σε κώμα, είχε εμπλακεί σε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Roswell, η κληρονόμος της Χιούστον έχασε τον έλεγχο του τζιπ της, και έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τόσο η ίδια όσο και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, όπως επίσης και ένας συνεπιβάτης της στο τζιπ.

Τέσσερις μέρες μετά, βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα του σπιτιού της, με τους γιατρούς να μην της δίνουν πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Την ίδια στιγμή, οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να δουν τι τη έριξε σε κώμα. Αν και η χρήση ναρκωτικών θεωρείται σχεδόν σίγουρη, εξετάζεται ακόμα το ενδεχόμενο να κακοποιήθηκε άγρια από τον 25χρονο Νικ Γκόρντον, σύντροφό της και «αδερφό» της, καθώς στο κορμί της βρέθηκαν μελανιές, όπως επίσης και αίματα στο σπίτι που συζούσαν.

Πηγή star.gr