Τον τίτλο του Σερ έλαβε ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε παραδοσιακή τελετή η οποία έλαβε χώρα στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ο  -βραβευμένος με τρία Όσκαρ - ηθοποιός Ντάνιελ Ντέι Λιούις έλαβε τον τίτλο του ιππότη. Ο ιρλανδικής καταγωγής, γεννημένος στο Λονδίνο, 57χρονος ηθοποιός έλαβε την τιμή από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δεύτερο στη σειρά διαδοχής του θρόνου της Αγγλίας.

«Είμαι ενθουσιασμένος και απίστευτα χαρούμενος σε ισόποσες δόσεις» είπε ο Λιούις μετά την τελετή, ενώ ο γιος του δεν άργησε να ανεβάσει φωτογραφία στο Instagram, στην οποία εικονίζεται ολόκληρη η οικογένεια του Σερ, γεγονός που δεν συμβαίνει συχνά αφού ο ηθοποιός φροντίζει να προφυλάσσει την οικογένειά του κρατώντας την μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Η οικογένεια Λιούις έξω από το Μπάκινγκχαμ.

«Buckingham selfie! Τι υπέροχη μέρα να περάσεις με υπέροχους ανθρώπους. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και για την τιμή που σου έγινε, όπως και η χώρα σου. Δεν σταματάς ποτέ να με κάνεις περήφανο», έγραψε ο γιος του Λιούις στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, ο οποίος εκτός από τα τρία Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου, έχει κερδίσει τέσσερα βραβεία BAFTA, και δύο Χρυσές Σφαίρες,  είναι γνωστός ως ένας από τους πιο επιλεκτικούς ηθοποιούς της κινηματογραφικής βιομηχανίας, καθώς έχει πρωταγωνιστήσει μόνο σε τέσσερις ταινίες την τελευταία δεκαετία.