Επιβεβαιώνονται οι Στρατηγοί – H Γαλλία δέχεται επίθεση – Αστικός πόλεμος σε εξέλιξη με βαριά όπλα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Οι κάτοικοι στο Cavaillon παρακολούθησαν μια πραγματική σκηνή πολέμου αντάρτικου πόλεων...

Μια σκηνή ακραίας βίας. Και η “προφητεία” των στρατηγών γίνεται πράξη!
«Εάν δεν αποτρέψετε το αυξανόμενο χάος, θα υπάρξει εμφύλιος πόλεμος» προειδοποίησαν οι Γάλλοι στρατηγοί το Μακρόν προ μηνών...και το βράδυ του Σάββατου 17 Ιουλίου, περίπου στις 9:30 μ.μ., περίπου δεκαπέντε ένοπλοι τρομοκρατούσαν την περιοχή Dr-Ayme στο Cavaillon. Όπως αναφέρεται από το Actu 17, τα άτομα ντυμένα με μαύρα και φορώντας μπαλακλάβες αποβιβάστηκαν από πολλά οχήματα και επιτέθηκαν σε μια άλλη ομάδα.

Οι επιτιθέμενοι άνοιξαν επίσης πυρ, στη μέση του δρόμου ανάμεσα σε πληθώρα οικογενειών και κατοίκων που ειδοποίησαν την αστυνομία και προσπάθησαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους εν μέσω ομοβροντίας πυρών... Όταν η αστυνομία έφτασε στη γειτονιά, οι δράστες κατέφυγαν σε δύο οχήματα, ένα SUV Range-Rover και ένα Peugeot 208. Κυνηγημένοι από ένα πλήρωμα διάσωσης της αστυνομίας, οι επιτιθέμενοι φέρεται να άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών!

"Πόλεμος των εδαφών"

Το πρώτο όχημα των εγκληματιών βρέθηκε καμένο αργότερα το απόγευμα στην Αβινιόν. Όσο για το δεύτερο αυτοκίνητο, βρέθηκε επίσης να καίγεται, αυτή τη φορά στο Châteauneuf-de-Gadagne. Ξεκίνησε μια έρευνα και κατέστη δυνατή η συλλογή των πρώτων πληροφοριών σχετικά με αυτήν τη βίαιη επίθεση. Η ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες είχε έρθει να αγοράσει ναρκωτικά σε ένα σημείο συμφωνίας, ενώ μια αστυνομική πηγή μιλάει για τον “πόλεμος των εδαφών” στις διάφορες περιοχές για την επιρροή των συμμοριών.

Τρεις νέοι ηλικίας 16, 19 και 20 ετών, ύποπτοι για συμμετοχή στην επίθεση συνελήφθησαν και ερευνήθηκαν τα σπίτια τους. Η έρευνα αποκάλυψε πιστόλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα, μαχίρια και πλαστικά παρόμοια με εκείνα που χρησιμοποιούνται για να δέσουν τα θύματα. Οι συνεργοί τους εξακολουθούν να αναζητούνται ενεργά.