Αποτροπιασμός: Παιδόφιλοι βiαζαν ομαδικά αγόρια για μέρες – Τους πήγαινε πρωινό η μητέρα…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη μια φρικιαστική υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας στη Γερμανία. Τέσσερις παιδόφιλοι φυλακίστηκαν καθώς παρέσερναν αγόρια σε ένα υπόστεγο όπου αφού τα νάρκωναν, τα βίαζαν ομαδικά για μέρες.

«Αρχηγός» των διεστραμμένων ανδρών ήταν ο Adrian V., ο οποίος «διοργάνωνε» τις φρικαλεότητες σε ένα υπόστεγο που ανήκε στη μητέρα του, ενώ αυτή τους πήγαινε κάθε μέρα πρωινό.

Ο 28χρονος, μαζί, με τις τρεις ακόμη άνδρες, ικανοποίησαν τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις τους στα ανυπεράσπιστα και ανίκανα να αντιδράσουν αγόρια τον Απρίλιο του 2020 για τρεις ολόκληρες ημέρες.
Ένα μάλιστα από τα θύματα, ηλικίας 11 ετών, ήταν και ο γιος της συντρόφου του.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μάλιστα και βιντεοσκοπημένο υλικό 30 ωρών από τις ειδεχθείς πράξεις των παιδόφιλων, μεγάλο μέρος του οποίου είχε «ανέβει» στο dark web.

Πιστεύεται ότι οι άλλοι τρεις άνδρες γνώρισαν τον Adrian μέσω Διαδικτύου. Πρόκειται για τον Marco Sch., 35 ετών, ειδικό πληροφορικής από το Αννόβερο, τον Tobias Sch., 30 ετών, εργάτη από την Έσση και τον Enrico L., 42, νοσηλευτή από το Βρανδεμβούργο.

Η μητέρα του Adrian., η 45χρονη Carina V., γνώριζε για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, καθώς ήταν αυτή που πήγαινε πρωϊνό στους παιδόφιλους, ενώ βίαζαν εναλλάξ τα αγόρια.

Από την πλευρά του, ο δικαστής Matthias Pheiler εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα «φρικτά γεγονότα», χαρακτηρίζοντας τις βιντεοσκοπήσεις «βαθιά ενοχλητικές».

«Η νομική διαδικασία έδειξε επίσης ξεκάθαρα πώς λειτουργούν οι παιδεραστές: εξαπατούν, ψεύδονται και χειραγωγούν», είπε, προσθέτοντας ότι οι κατηγορούμενοι όχι απλά «χαμογέλασαν», αλλά «γελούσαν δυνατά» κατά την παρουσίαση των αποδεικτικών στοιχείων εναντίον τους.

Ο Pheiler δήλωσε επίσης «ανακουφισμένος» από το γεγονός ότι κανένα από τα θύματα δεν χρειάστηκε να καταθέσει στη δίκη.

Ο Adrian V., από το Μίνστερ, καταδικάστηκε τελικά σε 14 χρόνια κάθειρξης, ενώ οι άλλοι τρεις μεταξύ 10 και 12 ετών. Η μητέρα του θα περάσει στη φυλακή τα επόμενα πέντε χρόνια για παροχή βοήθειας σε βιασμό και συνέργεια.

Η αστυνομία εξετάζει πλέον αν η υπόθεση σχετίζεται με ευρύτερο κύκλωμα παιδεραστίας στη χώρα, αλλά και στο εξωτερικό, έχοντας εντοπίσει ήδη 50 υπόπτους, οι 30 από τους οποίους κρατούνται.

Πηγή: hairt