Το έγκλημα που σόκαρε τους Έλληνες της Αμερικής: Μανιακός δολοφόνος βίασε και στραγγάλισε καλλονή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Θύμα μανιακού δολοφόνου έπεσε 30χρονη καλλονή που εργαζόταν σε ελληνικά μαγαζιά της Νέας Υόρκης.

Η ομογένειας της Νέας Υόρκης παρακολουθεί συγκλονισμένη την άγρια δολοφονία της Καρίνα Βετράνο, μιας 30χρονης καλλονής που είχε πολλούς φίλους Έλληνες, αφού εργαζόταν για χρόνια σε πολλά ελληνικά μαγαζιά της Νέας Υόρκης.

AdTech Ad

karina2

Η πανέμορφη κοπέλα βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από μανιακό δολοφόνο, ο οποίος αφού την βίασε και την ξυλοκόπησε, παράτησε το άψυχο σώμα της σε ένα πάρκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», το απόγευμα της Τρίτης 2 Αυγούστου, περίπου στις 17.30, η αδικοχαμένη κοπέλα βγήκε για τζόκινγκ κοντά στη γειτονιά της, στο Spring Creek Park, το οποίο όμως δεν θεωρείται ιδιαίτερα ασφαλές.

Ο πατέρας της που δεν ένιωθε καλά, δεν μπόρεσε να την συνοδεύσει, ωστόσο την προειδοποίησε να μην πάει. Εκείνη όμως δεν τον άκουσε και αποφάσισε ότι λίγο τρέξιμο στο πάρκο θα της κάνει καλό.

Οι ώρες όμως περνούσαν και η Καρίνα δεν έδινε σημάδια ζωής, με αποτέλεσμα οι δικοί της άνθρωποι να θορυβηθούν και να καλέσουν την αστυνομία.

karina3

Ο πατέρας της έψαξε να την βρει και ήταν ο άνθρωπος που αντίκρισε το πτώμα της. Η 30χρονη καλλονή ήταν ημίγυμνη, γεμάτη εκδορές και χτυπήματα σε όλο της το κορμί. Η αστυνομία συνέλεξε γενετικό υλικό και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Παράλληλα, η οικογένεια της 30χρονης προσφέρει αμοιβή 20.000 δολαρίων σε όποιον δώσει πληροφορίες για τον δολοφόνο.

Read more: http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/720314/to-egklima-poy-sokare-toys-ellines-tis-amerikis-maniakos-dolofonos-viase-kai-straggalise-kalloni#ixzz4HDN06WDP