Αν είναι δυνατόν! Δείτε για ποιο λόγο μπήκε στη φυλακή αυτός ο 28χρονος (ΦΩΤΟ)


Άλλο πάλι και τούτο. 28χρονος μπήκε στη φυλακή για δυο μήνες επειδή επιχείρησε να κάνει σeξ με ένα σωρό από φύλλα που βρισκόντουσαν στην άκρη του δρόμου.

Το φθινόπωρο τα δέντρα χάνουν τα φύλλα τους που γίνονται καφέ και πέφτουν. Συχνά σχηματίζουν έναν σωρό, ένα μικρό βουναλάκι. Σε έναν τέτοιο σωρό επιχείρησε να βάλει το ερεθισμένο του μέλος, ένας 28χρονος ο Μάικλ Ντοσόρκι.

Ο Μάικλ έτρωγε με τους γονείς του στην τραπεζαρία ενός ξενοδοχείου. Όταν εντόπισε το καφετί βουναλάκι κάτω από ένα δέντρο στο πάρκινγκ, σηκώθηκε πήγε εκεί, κατέβασε τα παντελόνια του γονάτισε και έκανε τη διαδικασία μιας εpωτικής φάσης, μόνο που δεν υπήρχε γυναίκα αλλά ένας σωρός από φύλλα.

Ο κόσμος που τον κοίταζε από την τζαμαρία έμεινε με το στόμα ανοιχτό και κάποιος από αυτούς κάλεσε την αστυνομία που τον συνέλαβε.

Το δικαστήριο που τον δίκασε του επέβαλε ποινή φυλάκισης 40 ημερών. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας προβλήθηκε μέσω κινητών η εpωτική συνεύρεση του νεαρού με τα φύλλα. Στη διαδικασία επίσης αναφέρθηκε και το γεγονός ότι ο Μάικλ είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε καπνίσει και κάνναβη.