Στο νοσοκομείο 650 εργαζόμενοι της «Victoria’s Secret» – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στο νοσοκομείο βρέθηκαν τα 2/3 των εργαζομένων στο εργοστάσιο της «Victoria’s Secret», που παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης! Μάλιστα, 223 άτομα εξακολουθούν να νοσηλεύονται, ενώ ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, 650 εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του κολοσσού των εσωρούχων, στο Βιετνάμ, μεταφέρθηκαν, την Τρίτη, άρον άρον στο νοσοκομείομετά το μεσημεριανό γεύμα, το οποίο περιείχε ψάρι, κρέας, ρύζι, λαχανικά και γιαούρτι.

mass food poisoning in vietnam.jpg

Αν και μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί τι έφταιξε, οι εργαζόμενοι, στην πλειοψηφία τους γυναίκες, παρουσίασαν τροφική δηλητηρίαση, καθώς υπέφεραν από ζαλάδες, ναυτίες, κοιλόπονο και πονοκέφαλο. Οι περισσότεροι πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από λίγες ώρες, ωστόσο, 223 εξακολουθούν να νοσηλεύονται, με ήπια συμπτώματα.

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα, ενώ η εταιρεία που προμηθεύει με φαγητό την καντίνα του εργοστασίου «πάγωσε» προσωρινά την τροφοδοσία.

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο σε κάποιο από τα εργοστάσια της  «Victoria’s Secret», τα περισσότερα εκ των οποίων βρίσκονται σε χώρες όπως το Βιετνάμ και η Σρι Λάνκα: τροφική δηλητηρίαση «θέρισε» υπαλλήλους της εταιρείας και το 2002.

article-doc-6r2z0-2PsVknwrsxd63828aae487e6d968-256_634x475.jpg


(Στιγμιότυπο από το κρούσμα τροφικής δηλητηρίασης του 2002)