ΣΟΚ στη Ρωσία: Η «γιαγιά-αντεροβγάλτης» ενδέχεται να έφαγε και τα θύματά της!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ρωσίδα κατά συρροή δολοφόνος την οποία τα διεθνή ΜΜΕ αποκαλούν «γιαγιά-αντεροβγάλτης» και η οποία παραδέχθηκε 11 δολοφονίες σε ημερολόγιο που κρατούσε, ίσως να είναι και κανίβαλος.

Η 68χρονη Ταμάρα Σαμσόνοβα πιστεύεται ότι αποκεφάλισε και τεμάχισε τα θύματά της μέσα σε διάστημα είκοσι ετών.

Η συνταξιούχος που αποκαλείται «γιαγιά-αντεροβγάλτης» κατέγραφε τις λεπτομέρειες της κρυφής ζωής της σε ημερολόγια που κρατούσε στα ρωσικά, στα αγγλικά και στα γερμανικά δίπλα σε βιβλία μαύρης μαγείας και αστρολογίας.

Συνελήφθη στην περασμένη εβδομάδα ότι κάμερες ασφαλείας κοντά στο σπίτι της στην Αγία Πετρούπολη την έπιασαν να απομακρύνει το σώμα του τελευταίου θύματός της σε μία μαύρη πλαστική σακούλα.

Τώρα οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η πρώην εργαζόμενη σε ξενοδοχείο έφαγε κάποια κομμάτια που αφαίρεσε από τους ανθρώπους που σκότωσε. Ιδιαίτερα φαίνεται να είχε μεγάλη αγάπη για τους πνεύμονες σύμφωνα με πληροφορίες. Σε ερώτηση των αστυνομικών αν είναι κανίβαλος είπε «δεν αποκλείεται».

Πηγές στην ρωσική υπηρεσία Ερευνών – κάτι αντίστοιχο του αμερικανικού FBI – έδειξε ότι εσωτερικά όργανα και ειδικά πνεύμονες αφαιρέθηκαν από τα θύματά της.

Επίσης, η Σαμσόνοβα φέρεται να έδωσε στο τελευταίο θύμα της την Βαλεντίνα Ουλάνοβα 79 ετών υπνωτικά χάπια πριν τη διαμελίσει ενώ ήταν εν ζωή.

Συνελήφθη όταν βρέθηκε το πτώμα της Ουλάνοβα την οποία φρόντιζε κοντά σε λιμνούλα. Την σκότωσε μετά από ένα καβγά για άπλυτα φλιτζάνια.

Η αστυνομία τώρα συγκρίνει τις εγγραφές της με κρύες υποθέσεις όπου τα θύματα διαμελίστηκαν. Ένα ακέφαλο, χωρίς πόδια και χωρίς χέρια σώμα άνδρα βρέθηκε πριν από δώδεκα χρόνια στο ίδιο σημείο. Στο διαμέρισμά της βρέθηκε η κάρτα του θύματος γεγονός που τη συνδέει με το έγκλημα.

Υπάρχουν υποψίες ότι δολοφόνησε τον άνδρα της την εξαφάνιση του οποία έκανε το 2005. Δεν βρέθηκε ποτέ νεκρός ή ζωντανός.

Οι αστυνομικοί στη Ρωσία αρνούνται να δώσουν λεπτομέρειες για το περιεχόμενο του ημερολογίου της μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Παρά τις σοβαρές κατηγορίες που αντιμετωπίζει στην τελευταία εμφάνισή του στο δικαστήριο ενδιαφερόταν περισσότερο για το ότι οι δημοσιογράφοι είχαν έρθει να παρακολουθήσουν τη δίκη της και ότι θα το μάθαιναν οι γείτονές της. Όταν της ανακοινώθηκε ότι είναι υπό κράτηση χαμογέλασε και άρχισε να χτυπά παλαμάκια. Γενικά η συμπεριφορά της προβληματίζει τις Αρχές με πηγή να λέει : «Είτε είναι πολύ ηλίθια ή πολύ πιο έξυπνη από ό,τι φαίνεται.»