Στο σφυρί έβγαλε τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Ρεάλ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Βόμβα μεγατόνων από δημοσίευμα ισπανικού μέσου περί ειλημμένης απόφασης της Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρήσει το ταχύτερο δυνατό τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το αποκλειστικό δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial» υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος της Φλορεντίνο Πέρεθ έχει πάρει την απόφαση να βάλει πωλητήριο στον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο τα προηγούμενα δύο χρόνια σύμφωνα με το σχετικό δημοψήφισμα της FIFA τώρα που οι μετοχές του Πορτογάλου επιθετικού είναι το απόγειο τους.

Αιτία για αυτή την ασφαλώς μη αναμενόμενη εξέλιξη (αν ασφαλώς θεωρήσει κανείς βάσιμο το ρεπορτάζ) δεν είναι η ανάγκη να καλύψει το «αφεντικό» της «βασίλισσας» κάποια οικονομική τρύπα στα ταμεία του ισπανικού συλλόγου αλλά το πολύκροτο πάρτι γενεθλίων του Ρονάλντο αμέσως μετά τη βαριά ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Κάτι που σύμφωνα με ουκ ολίγες πηγές έχει εκνευρίσει τον πρόεδρο αλλά και αρκετούς διοικούντες τη Ρεάλ.

Η εικόνα του Ρονάλντο στο πάρτι που διοργάνωσε μαζί με την αγωνιστική του πτώση το τελευταίο δίμηνο είναι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο λόγος για τον οποίο ο Πέρεθ φέρεται να έχει ήδη πάρει την απόφαση, γνωρίζοντας βέβαια ουκ ολίγα σωματεία θα θελήσουν να κάνουν δικό τους 30χρονο..

Ανάμεσα τους η πρώην ομάδα του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τσέλσι με τους «κόκκινους διάβολους» να είναι το πρώτο φαβορί σύμφωνα με την «El Confidencial».

12kfd