Ξύπνησε από το κώμα ο Σουμάχερ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 Μίχαελ Σουμάχερ δεν είναι πλέον σε κώμα και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στη Γαλλία όπου νοσηλευόταν, δήλωσε εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με δηλώσεις της μάνατζερ και εκπροσώπου του, Σαμπίνε Κεμ, τα νέα για τον Σουμάχερ φαίνεται ότι είναι πολύ καλά, έπειτα από καιρό.

Όπως αναφέρεται Γερμανός πρώην πιλότος της F1 βγήκε μάλιστα από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, όπου νοσηλευόταν από τότε που έπαθε το σοβαρό ατύχημα, και θα μεταφερθεί αλλού προκειμένου να συνεχιστεί η μακρά αποκατάστασή του.

Η εκπρόσωπος δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες, ενώ τόνισε ότι το υπόλοιπο της θεραπείας θα συνεχιστεί «μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

«Ο Μίκαελ Σουμάχερ βγήκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ για να συνεχίσει τη μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πλέον σε κώμα. Η οικογένειά του θα ήθελε να ευχαριστήσει τους θεράποντες ιατρούς, τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό, που έκαναν εξαιρετική δουλειά τους τελευταίους μήνες. Επίσης ευχαριστεί όλους όσοι έστειλαν τις ευχές τους στον Μίχαελ για καλή ανάρρωση και σίγουρα τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητάμε την κατανόησή σας προκειμένου η αποκατάστασή του να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ο Σουμάχερ βρισκόταν σε κώμα εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού του στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι, στις 29 Δεκεμβρίου, στις γαλλικές Άλπεις.