Γυναικεία εκδίκηση: Μισούσε τη συνάδελφό της δείτε τι της έκανε!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό στη Βρετανία, όπου μια γυναίκα παρίστανε μια συνάδελφό της σε διάφορα sites γνωριμιών και προσκαλούσε άγνωστους άνδρες να πάνε σπίτι της και να την βιάσουν!

Η Joanne Berry κατηγορείται ότι χρησιμοποιώντας τα στοιχεία συναδέλφου της εν αγνοία της, παρίστανε ότι ήταν εκείνη και έδινε τη διεύθυνσή της τελευταίας, λέγοντας σε άνδρες ότι επιθυμεί να την βιάσουν, σαν ερωτικό παιχνίδι!

Σύμφωνα με την Mirror, τρεις άνδρες ανταποκρίθηκαν στην πρόταση και χτύπησαν την πόρτα του ανυποψίαστου θύματος.

Όπως αναφέρεται η Berry θέλησε να την εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο όταν το θύμα προσπάθησε να κόψει κάθε επαφή μαζί της.

Ένας άνδρας που απάντησε στην αγγελία, ενημέρωσε τελικά το θύμα για την αγγελία και έτσι η γυναίκα ενημέρωσε τις αρχές που συνέλαβαν την Berry.

Η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό, στο Κεντ της Βρετανίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.