Σάλος για την 27χρονη φοιτήτρια που δημοπρατεί την παρθενιά της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια νεαρή, Αμερικανίδα φοιτήτρια ιατρικής αποφάσισε να... πουλήσει την παρθενιά της στον υψηλότερο πλειοδότη και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Η φοιτήτρια είχε μάλιστα δημιουργήσει και ιστοσελίδα για τους ενδιαφερόμενους, μιλώντας για την απόφασή της.

Η Elizabeth Raine, όπως υπογράφει κρύβοντας το πραγματικό όνομά της, αποφάσισε να παρουσιάσει τελικά το πρόσωπό της καθώς δεν είχε προσελκύσει το αναμενόμενο ενδιαφέρον με τις παλαιότερες φωτογραφίες της που το έκρυβαν.

Ως τώρα η μεγαλύτερη προσφορά που έχει δεχθεί είναι 300.000 δολάρια ωστόσο το ποσό αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά.

Αν και λέει ότι θα δωρίσει το 35 % των χρημάτων που θα λάβει, σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που βοηθάει την εκπαίδευση γυναικών σε υπανάπτυκτες χώρες, η νεαρή αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο αποβολής από το κολέγιο στο οποίο σπουδάζει, καθώς έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

Η δημοπρασία θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK