5χρονη έπαθε τέσσερις ανακοπές μέσα σε 45 λεπτά και επέζησε!


Ένα κοριτσάκι μόλις πέντε ετών, έπαθε τέσσερις ανακοπές καρδιάς μέσα σε 45 λεπτά από μια μόλυνση στο λαιμό και κατάφερε να επιζήσει.

Η μικρή Ava Mear, άρχισε να παραπονιέται στους γονείς της ότι την πονάει ο λαιμός της.

Ξαφνικά έβγαλε εξανθήματα σε όλο της το σώμα, ενώ το παιδί άρχισε να μελανιάζει.

Αμέσως οι γονείς της την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου η μικρούλα είχε αρχίσει να πρήζεται, ενώ οι γιατροί την έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο και αφαίρεσαν όλο το υγρό που είχε αρχίσει να μαζεύεται στους πνεύμονές της.

Το κοριτσάκι έπαθε τρεις διαδοχικές ανακοπές και όταν υπέστη και τέταρτη μέσα σε 45 λεπτά, οι γιατροί προειδοποίησαν τους γονείς του ότι είναι πολύ πιθανόν το παιδί να μην τα καταφέρει.

Η Ava όμως αποδείχθηκε μεγάλος μαχητής και κατάφερε να βγει νικήτρια και να ξεπεράσει την απίστευτη αυτή περιπέτεια με την υγεία της.

«Η Ava είχε γίνει μωβ από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Είναι το μικρό μας θαυματάκι. Αν δεν ήμασταν στο νοσοκομείο για να της κάνουν bypass δεν θα ήταν εδώ σήμερα», είπε ο πατέρας της μικρής.

Η περιπέτεια της μικρής ξεκίνησε στις 27 Ιανουαρίου μετά από μια αλλεργική αντίδραση στο μικρόβιο του στρεπτόκοκκου.

Πλέον η μικρούλα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και αναρρώνει πάρα πολύ καλά. Μάλιστα αυτό που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την κατάστασή της, ήταν το γεγονός ότι πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο που είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχει πλευρά μπροστά στο στήθος της.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK