Αδιανόητο! Θέλει να διακόψει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της για… (Βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Josie Cunningham είναι ένα μοντέλο... περίπτωση!

Πριν λίγο καιρό ξεσήκωσε θύελλα σχολίων στη Μεγάλη Βρετανία, όταν ανακοίνωσε ότι θα κάνει πλαστική στο στήθος της μέσω του βρετανικού συστήματος Υγείας προκειμένου να το ..αξιοποιήσει στη δουλειά της ως συνοδός κυρίων.  

Τώρα όμως τα πράγματα προχώρησαν λίγο παραπάνω, όταν η Josie πήγε να κάνει αίτηση για να συμμετάσχει στο Big Brother αλλά έφαγε πόρτα. 

Ο λόγος; Είναι στη 18η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της! Ακόμα και το φημισμένο για τις ακρότητες του, βρετανικό Big Brother θεώρησε extreme να βάλει στο σπίτι μια έγκυο escort!  

Η 23χρονη βρήκε όμως τη λύση.

"Δεν θα σταθεί εμπόδιο το μωρό στο όνειρό μου να αποκτήσω του χρόνου ένα ροζ Land Rover και ένα σπίτι", δήλωσε στη Mirror αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ξαναχτυπήσει την πόρτα του reality έχοντας απαλλαγεί πρόωρα από την εγκυμοσύνη της. 

Το πρόβλημα της είναι βέβαια να βρεί τον μπαμπά για να πληρώσει την έκτρωση, γιατί δεν είναι απόλυτα σίγουρη...

Οι δύο επικρατέστεροι στους οποίους έχει καταλήξει είναι ένας ποδοσφαιριστής της Premier League και ένας πελάτης της, πλαστικός χειρούργος. 

{YouTube}TKI3Wvf8QZ0{/YouTube}

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK