27χρονος βίαζε επί 3 μέρες μια 13χρονη και το τραβούσε σε βίντεο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας 27χρονος επιχειρηματίας από τη Βρετανία συνελήφθη και καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκισης, μετά την σοκαριστική αποκάλυψη ότι επί 3 ημέρες κακοποιούσε μια 13χρονη που είχε γνωρίσει σε chat room γύρω από τις ταινίες Harry Potter.

Ο Nicholas Cheese κρίθηκε ένοχος για την σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης, την οποία συνάντησε στο Maine των ΗΠΑ, τον περασμένο Ιούνιο.

Ο άνδρας είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου την μικρή όταν εκείνη ακόμα ήταν 12 ετών, και λίγο καιρό μετά, με αφορμή μια δουλειά, ταξίδεψε στις ΗΠΑ προκειμένου να την αποπλανήσει.

Κανόνισε να την συναντήσει σε δωμάτιο μοτέλ, όπου επί 3 ημέρες την υπέβαλλε σε αρρωστημένες σεξουαλικές πράξεις «που ακόμα και ενήλικοι θα αρνούνταν να κάνουν», είπε ο δικαστής.

Το τέρας μάλιστα είχε καταγράψει σε βίντεο τις πράξεις του.

Η σύλληψη του άνδρα έγινε μετά από έρευνες των αρχών, όταν ο πατέρας κατήγγειλε στην αμερικανική αστυνομία ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν άνδρα από τη Βρετανία.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 

ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK 

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ